צופר לאקסבו

nirav

New member
צופר לאקסבו

הצפצפה של האקסבו מאוד חלשה לטעמי מישהו פה החליף צופר לקטנוע ויכול להמליץ על צפצפה חזקה ומרתיעה לדעתי זה אלמנט חשוב בחיי קטנוען כרגע יש לי הצעה להחלפת הצופר ב 350 שקל נשמע לי יקר ....

בועז בר

New member
תלוי בסוג הצופר.

ראה דוגמאות כאן ==> http://www.moto-depot.co.il/index.php?cPath=47_328 זוג 'שבלולים' עם ממסר עולים פחות מ-100 ש'ח, התקנה עוד כ-100-120. סה"כ כ-200 נשמע הגיוני וסביר. אאל"ט באקסבו ההתקנה לא פשוטה כ"כ, אז כדאי לפנות למי שמנוסה בדגם - גארדמן למשל. אגב, הצופרים הבודדים לא דורשים ממסר וחזקים יותר מהמקורי, כך גם התקנה של 'שבלול' יחיד מתוך הזוג.

dash56

New member
התקנתי בזמנו אצל גארדמן

על ה-JR שהיה לי. היה פחות מ-350 אבל גם היה לפני יותר משנה. הוא מתמחה בכלים איטלקיים אז כמו שבועז אומר, כדאי לבדוק אצלו. שם המוסך "גארד רייסינג", תגגל לפרטים כי נדמה לי שעבר דירה לפני כמה חודשים.

chick

New member
אני התקנתי בכולבוטקס ר"ג ביחד עם האזעקה

על הדרך התפנקתי בזוג צופרים של חברה איטלקית לא סגורה על השם. עלה לי 150 ש"ח כולל ההתקנה כי חלק מהקטנוע היה פתוח. אין לי מושג כמה עולה רק התקנת הצופרים. תתקשר ותשאל 03-6777395

Dr.happy

New member
בזמנו.....

כשהמגסטי שלי היה בטיפול 10 K במטרו תושיהה קניתי ברחוב ליד בחנות קטנה צופר פיאם בודד ב 30 שח המוכר היה מקסים וחביב הסכים להפריד צופר מסט שלם והרכבתי לבד אחד לאחד היה ממוקם הצופר מעל הגלגל הקדמי ומכיוון שהקנתי רק צופר אחד לא היייתי זקוק לריאלי מןמלץ אם אתה רומה סט אני אשמח לקנות איתך ביחד ולקחת אחד אני זקוק לאחד חדש

זה לא מתאים לקסבו

בזמנו קניתי אחד והבאתי למוסך שיחליף לי, אבל הוא הראה לי שזה לא מתאים.

Dr.happy

New member
מה זה לא מתאים ??

זה צופר בודד של 12 וולט זה מתאים במקרה הכי גרוע מחליפם מחברים אולי את מתכוונת שלא מתאים מבחינת גודל שצופר המקורי לרוב זה בגודל דסקית לא ממש עבה והשבלול יותא גדול אצלי זה התאים גם מבחינת המחברים וגם הגודל פשוט החלפתי תושבת שהגיעה עם הצופר

תגיד, כתבתי לך שלדעתי לא מתאים?

לא! כתבתי: "הבאתי למוסך שיחליף לי, אבל הוא הראה לי שזה לא מתאים".

בועז בר

New member
באמת חבל
גם אותי מעניינת הסיבה למה זה לא

מתאים בקסבו. האם פיזית בגלל המיקום והגודל, או שיש סיבה חשמלית? אגב, אני בטח לא מחדש לך - לא חסרים מוסכניקים שמחרטטים מה שבא להם, כשלא בא להם לעשות משהו מסוים או שסתם לדעתם זה לא רווחי עבורם.

גיקסר

New member
אין בעיה מבחינה "חשמלית"

יש קצת חוסר מקום או יותר נכון צפוץ שם ראבאק, אבל ניתן לביצוע.

mannster

New member
התקנתי לבד ב50 ש"ח. זה לא בעיה

א. לך קנה צופר של ג'וי רייד, יכול להיות משומש, זה לא משנה. או שהוא עובד או לא. לא צריך לעלות יותר מ50 ש"ח. ב. עם כלי עבודה, גש וחפש מעין דלתית מאחורי הצמיג הקדמי, ותפתח אותה (2-3 ברגי פיליפס) ג. פרק את הצופר החלש עם בוקסה או מפתח פתוח. ד. תרכיב את החדש. ה. תרכיב את הדלתית חזרה. ו. תבדוק שעובד. ז. מזל טוב, חסכת 200+ ש"ח.

למעלה