צופרים

שלי הם

-שלום עיניים שלי! כפרה של אמא! מה שלומך עיוני? זכרת ללבוש סוודר? אכלת את הפירות ששלחתי? אתה לא שוכח לרחוץ ידיים לפני כל ארוחה? מצחצח שיניים? ונעליים? ולהתרחץ? ולהתנגב טוב, טוב? והכי חשוב אתה שומע בקול האחראים? ולא עושה חוכמות? ולא רק אחרי כולם? אתה מתגעגע לאמא נכון? ח ב ל -בבוקר בלי עזרת אמא, אתה חולצה לבששי פתאום מחנק בגרון הרגשתי... הסתכלתי למטה על כל החורים ראיתי שדילגתי על שתי כפתורים - מצאת החמה עד צאת הנשמה (מצדה) -מעשה בבחור ששמו רועי שהיה שוויצר די נוראי יום אחד הוא ראה קוף איום ונורא, מסתבר שהוא הביט במראה... אז קופיפים בוקר טוב! -כשסוף סוף חוזרים הביתה.... מקבלים נשיקות מכל הדודות רבים עם האחים צריכים להכין המון שעורים כבר לא אוכלים הרבה ממתקים ציכים לרוקן את הפח או ללכש למכולת ו...מתחילים להתגעגע לטיול היתם עשר! -מצוה לטעום בפה מלא ממתיקות הקדושה העליונה של ארץ ישראל (פלוס ממתק)

עוד משלי

תקנון לאנשים עייפים נולדנו עייפים ואנחנו חיים כדי לנוח אהוב את מיטתך כפי שאתה אוהבת את עצמך שאתה רואה מישהו נח עזור לו תנוח ביום כי שתוכל לישון טוב בלילה עבודה מעייפת השאר אותה לאחרים ממנוחה רבה אפחד לא מת כשבא לך לעבוד כחה עד שיעבור לך אל תדחה למחר את מה שאפשר לדחות למחרתיים לילה טוב! קשה להאמין אבל צריך להשלים עם העובדות יש עדים שטוענים שאני מדב בלילות לא סתם מדבר אלה נוהם ומתווכח צוחק ומתלהב מתעצבן וצורח מה לעשות מרגל כבר לא אוכל להיות כי בלילה אגלה את כל הסודות לילה שקט! אני חוזר מנסיעה ארוכה שבה קרו לי דברים ובדרך חושב איך החברים יגידו היי! תראו מי בא, נו ספר, ספר, ומה, ואיפה, ואיזה קטעים, באמת זה עשה חיים משוגעים! אבל כמעט תמיד אחרי שאני חוזר או שלא שואלים או שאין מה לספר.. החיים האלה הם שלך קח את הכוח לבחור במה שברצונך לעשות ועשה זאת היטב קח את הכוח לאהוב בחיים אתה מה שברצונכ לאהוב ואהב זאת בכנות קח את הכוח לשלוט

המשך

קח את הכוח לשלוט בחייך איש לא יעשה זאת בעבורך קח את הכוח לעשות את חייך מאושרים אפילו המסע הכי ארוך מתחיל בצעד אחד קטן! כדי לאהוב את הארץ צריך להרגיש אותה טוב טוב ברגלים "ניסיתי אלף פעמים לפחות להחזיק תעיניים פקוחות עד הסוף בשביל לדעת סופ סוף מה באמת מרגיש בן אדם שבדיוק ברגע שהוא נרדם?! ניסיתי המון ותמיד סתם כי ברגע האחרון אני נרדם בלי נסיונות! יש למיטה! לילה טוב בבוקר יום ה הזברה קמה פשטה את הפיזמה ולבשה בזריזות את בגדי ההתעמלות אם הזברה קמה גם אתם יכולים בוקר טוב החיוך הראשון של הבוקר הוא החיוך הכי חשוב הוא מתחיל את הבוקר ומלווה אותנו עד שהיום נגמר. כשהחיוך מופיע על השפתיים צריך ב מ ה י ר ו ת להושיט 2 ידיים לתפוס אותו, ולבלוע. ככה כל היום הוא ידגדג בבטן ויציץ מתוק העיניים הקמ להשכימך השכם להורגו יכול להיות רע יכול להיות טוב... הכל תלוי על איזה צד קמים בבוקר בוקר טוב! לפעמים מספיק טיפש אחד כדי להדליק יער שלם

המשך

קח את הכוח לשלוט בחייך איש לא יעשה זאת בעבורך קח את הכוח לעשות את חייך מאושרים אפילו המסע הכי ארוך מתחיל בצעד אחד קטן! כדי לאהוב את הארץ צריך להרגיש אותה טוב טוב ברגלים "ניסיתי אלף פעמים לפחות להחזיק תעיניים פקוחות עד הסוף בשביל לדעת סופ סוף מה באמת מרגיש בן אדם שבדיוק ברגע שהוא נרדם?! ניסיתי המון ותמיד סתם כי ברגע האחרון אני נרדם בלי נסיונות! יש למיטה! לילה טוב בבוקר יום ה הזברה קמה פשטה את הפיזמה ולבשה בזריזות את בגדי ההתעמלות אם הזברה קמה גם אתם יכולים בוקר טוב החיוך הראשון של הבוקר הוא החיוך הכי חשוב הוא מתחיל את הבוקר ומלווה אותנו עד שהיום נגמר. כשהחיוך מופיע על השפתיים צריך ב מ ה י ר ו ת להושיט 2 ידיים לתפוס אותו, ולבלוע. ככה כל היום הוא ידגדג בבטן ויציץ מתוק העיניים הקמ להשכימך השכם להורגו יכול להיות רע יכול להיות טוב... הכל תלוי על איזה צד קמים בבוקר בוקר טוב! לפעמים מספיק טיפש אחד כדי להדליק יער שלם

למעלה