צופרים על בובו?

rockninja

New member
צופרים על בובו?

לפני כמה ימים שאלתי בפורום רוק אם הדיסק האחרון של אירוסמית' שווה משהו, וקיבלתי אחלה תגובות מנשים ששיבחו אותו. אחד מהם אמר לי לקפוץ לפורום אירוסמית אחרי שאני שומע את הדיסק ולהביע את הדעה שלי עליו, כי לא יצא לכם לשמוע הרבה תגובות עליו מאנשים שהם לא מעריצים שרופים של אירוסמית'. אז הנה אני. קודם כל אני רוצה להגיד שאני באמת לא מעריץ שרוף של אירוסמית' אבל אני אוהב אותם מאוד. עכשיו אחרי שהוצאנו את זה
, הנה מה שיש לי להגיד. האלבום Honkin' On Bobo מצוין. הלהקה נשמעת חיה ובועטת כמו שהיא לא נשמעה כבר הרבה זמן. סוף סוף הם נותנים לעצמם להתפרע ודופקים אלבום שמפוצץ בנגינה ופחות בשכבות שמנות של הפקה מוגזמת. הם לוקחים שירי בלוז והופכים אותם לרוקנרול בלוזי שנשמע כמו הסאונד המפורסם שלהם מהתקופה היותר מוצלחת שלהם. סולואים של גיטרות ומפוחויות וקטעי קצב יוצרים את המוסיקה משוחררת והכיפית שאני מניח שרבים מכם ביחד איתי, נורא התגעגעו אליה מהלהקה הנהדרת הזאת. סטיבן טיילר הגדול מזכיר לכולם שהוא עדיין בין הסולנים הכי טובים שיש, ומפגין פה טווח רחב של סגנונות שירה, כולל הקול הייחודי והמפורסם שלו. מצד שני, לא כל השירים פה ברמה מדהימה. אני מניח שאי אפשר להאשים את הלהקה יותר מדי בקטע הזה, כי הם בסך הכל עשו קאברים, ובאמת הצליחו להכניס נשמה ולעשות ביצועים מצוינים לכל אחד מהשירים בדיסק, אבל חומר הגלם לפעמים מאכזב. בנוסף, די מאכזב לגלות שאירוסמית' נשמעים הכי בבית, כאשר הם מנגנים שירים של אנשים אחרים. אם הם ימשיכו בקו המוסיקלי הזה, ויחליטו להשאיר את העדפה של פופ על פני רוקנרול מאחוריהם, אנחנו צפויים לקבל עוד הרבה מוסיקה טובה מהחבר'ה הותיקים האלה.

Aerochick

New member
אוקיי בנאדם,אולי זה קאברים אבל

הקאברים הללו הם מעולים בשביל הגירסה שלהם כמובן,ורק שיר אחד לא היה קאבר חחחחחח

AeroTom

New member
שמח שקפצת לבקר... ../images/Emo8.gif

ועוד יותר שמח שאהבת את האלבום! כיף לשמוע את זה ממישהו שמגדיר את עצמו לא כמעריץ "שרוף" של הלהקה. בהחלט כיף לשמוע
(במיוחד אחרי שהאלבום לא קיבל חשיפה בכלל בארץ). וכמובן אם יש תהיה עוד התעניינות או שאלה בעתיד על הלהקה, אתה יותר ממוזמן לבוא לפה ונשמח לעזור או לענות ולשתף!

SaintJohn

New member
טוב לראות אותך פה אצלנו, ברוכבא../images/Emo140.gif

מאוד מעניין בשבילי לקרוא את מה שיש לך לומר על HOB, דווקא בגלל שזה מגיע לשם שינוי ממישהו שהוא לא מעריץ כבד של אירוסמית'. גם שמחתי מאוד לקרוא שאתה חושב שהוא מצויין. אירוסמית' בהחלט עשו פה מאמץ לחזור לשורשים, לשירים שעליהם הם גדלו ולהעניק להם את הפן הכל-כך ייחודי שרק אירוסמית' יודעים לתת. אני מסכים איתך שהתוצאה שמתקבלת היא מוזיקה פשוטה, נקיה, בריאה, בלי יותר מידי תוספות מיותרות, וכמו שהבחורצ'יק אומר בטלוויזיה - "בלי טריקים, בלי שטיקים".
לאירוסמית' יש המון כישורים ויכולות, ומהיותר אהובים עליי הוא הכישרון ליצור שירים מחומרים ורעיונות חדשים ולהפתיע איתם כל פעם מחדש, וזה בהחלט היה לי חסר באלבום, כמו שציינת גם אתה. יחד עם זאת, יכולת נפלאה נוספת של אירוסמית' היא לקחת כל שיר נתון, וקל וחומר שיר בלוז שהם מחוברים אליו, ולתת לו שדרוג כל כך איכותי ומדליק, עם אנרגיות נכונות ומדוייקות עבור כל שיר ושיר, ואירוסמית' הביאו את זה לידי ביטוי באופן כל-כך חד-משמעי וגורף באלבום הזה. אני אישית חושב שהדרך הכי טובה שבה אפשר להעריך את היכולת הזו שלהם, היא לשמוע את הביצועים המקוריים של הקאברים האלה (לחלקם יש כמה וכמה גרסאות שהופיעו לאורך השנים בידי אמנים שונים), ואז לראות ולהיווכח איזו אומנות אירוסמית' עושים עם יכולת שדרוג שכזו. העיקר הוא שנהנת מהאלבום, חומרים דומים תוכל לשמוע בקאברים לשירי בלוז אחרים שאירוסמית' עשו לאורך השנים ואם תרצה אז בכיף נמליץ לך על כמה מהם, וכמו שכבר נאמר אתה מוזמן בכל זמן שתרצה לבוא לכאן ולקבל את כל המידע על אירוסמית' שרק תרצה על כל שאלה שיש לך

למעלה