צ'ופרים לג'אקו

Sullivan

New member
צ'ופרים לג'אקו

שלום, אני מנסה לפנק את התוכי שלי, והוא לא תמיד שמח לשתף פעולה: קניתי לו אבן גיר. הוא הסתכל עליה, הסתכל עליה, הסתכל עלי בחזרה והלך להתעסק עם משהו אחר. אפילו לא ניסה לנשוך אותה (וזה תוכי שאוהב להרוס דברים). קניתי לו חבל. הוא נשך אותו קלות פעם אחת, ומאז לא חזר אליו. איזה צעצועים אפשר להביא לו? בחנויות אני מוצא רק צעצועים לתוכים קטנים. הוא מאוד אוהב את מקלות הדבש, אבל הם יקרים יחסית והוא מחסל אותם כמו ארבה בשדות. אשמח להצעות מגוונות, אסף

שבוע טוב בקשר לג'אקו ../images/Emo26.gifכנסס

אהלן שבוע טוב לך ראשית כל מזל טוב על הג'אקו. דבר ראשון אני אומר לך דבר אחד שג'אקו חייב המון המון יחס ותשומת לב והמון אהבה אליו דבר שני אתה חייב לדבר אליו לשתף איתו פעולה. הג'אקו קשור אך ורק לבעלים שלו שהוא היחיד שהוא הבן זוג שלו. תן לג'אקו שלך לאכול P15 זה מזון לג'אקו מומלץ מאוד. בשביל שהג'אקו שלך יצא בריא וטוב. אתה חייב לפנק אותו. לקנות לו מזון בריא ורק סידן לתת לו... הג'אקו לא הורס דברים זה נחשב למשחקים אצלו אין הרבה מה לעשות. תנסה לבנות לו צעצועים שיהיה לו. בקשר למקלות דבש יש מקומות שאני קונה אותם 3 מקלות ב20 שקל. זה זול יחסית.. אבל לענינינו התוכי חייב המון המון תשומת לב יחס ו אהבה רבה אליו. תלטף אותו תדבר אליו תראה לו אכפתיות שאתה לידו. התוכי חייב מישהו שיכול להיות לצידו ממש כמו בן זוג. תתקרב אליו עם הכתף תן לו לעלות לכתף שלך. האם הוא עושה את זה? האם אתה מחשק איתו? האם הג'אקו שלך מדבר אליו נקשר אלייך לפעמים? אתה חייב לעשות את זה כל יום זה לא קל לגדל ג'אקו חייב המון המון סובלנות יחס ואהבה אליו. תן לו לאכול תירס הוא מת על זה מלפפון אננסס חתיכות עוף לפעמים. מנגו זה המחלה שלו. וענבים מה שיש. אני מקווה שהבנת אותי ושהג'אקו שלך יהיה בסדר איתך. מאחל לך הצלחה בטיםול בו.. ממני בני אבל אסור לתת לואבוקדו זה רעל בשבילו ולא שוקולד!

משחקים

חשוב שתענין אותו במשחקים. ולנסות ליצור מאגר משחקים שהוא אוהב, ולהחליף ביניהם מדי פעם ולא להציע את כולם ביחד.

למעלה