צ'ופס סטיקס

last day

New member
צ'ופס סטיקס

שלום :} המון זמן לא הייתי פה (בגרות בהיסטוריה שסיימתי ~מוחקת לאט לאט את המופתי מהתא היחידי במוח שלי~) בגלל הלימודים ועכשיו חזרתי כי התגעגעתי נורא משהו. אז אני רוצה לשאול איפה אפשר לקנות מקלות סינים לאכילה. כי במסעדות יפניות (מזה יפניות ,אני יותר יפנית מהן) זה חד פעמי ואני רוצה לקנות משהו שאפשר לשטוף ולאכול איתן המון פעמים ושנית אפשר מידע על המפגש פורום? אני יכולה להביא קולה/ממתקים וכיבוד (במידה מוגבלת כמובן) סליחה על ההודעה החדשה תודה רבה להתיחסות :} דניאל

tals56

New member
תחפשי בשופרסל-דיל

כאן יש בשופרסל-דיל מחלקה שלמה של מאלכים סינים כוללים הצופסטיקים אבל אני לא יודע אם הם רב-פעמיים או חד-פעמיים וגם למי שרוצה יש שם מצרכים והכל,כולל אצות (בלאכס)

GnomeBubble

New member
אני חושב שצריכים להיות בכל חנות

גדולה לכלי בית, לא? וגם בסין וביפן הצ'ופסטיקס במסעדות הם בדרך כלל חד-פעמיים. מבחינתם זה עניין של הגיינה: אנשים לא רוצים לאכול עם צ'ופסטיק שאכלו איתו קודם, למרות שהבנתי שלאחרונה מתחילה מודעות לבעיה הסביבתית של יצור מקלות חד-פעמיים סיטונאי.

last day

New member
אבל אפשר לשטוף את המקלות

ואני רוצה להגיע למפגש אני יודעת שאני מציקה אבל אפשר לדעת פרטים ? תודה

last day

New member
~קוטלת כמה שירשורים למטה יש פרטים~

~יושבת בפינה ומשחקת עם המקלות החד פעמים שלי מהמסעדה בעזריאלי~

GnomeBubble

New member
התאריך עוד לא נקבע ../images/Emo6.gif

ואת צריכה לחפש מקלות מעץ מצופים בלכה. או אולי מקלות מחרסינה אם יש כאלו בארץ (יותר נוחים לשטיפה, פחות נוחים לאכילה). אני לא יכול לקפוץ עכשיו לקניון כדי לבדוק בשבילך, אבל הנה משהו לבינתיים.

ToHrU

New member
דודה שלי קנתה לי צ'ופסטיקס מתנה . .

יש כאלה בחנות ליד נחלת בנימין שמוכרת שם פריטים סיניים :) הם אפילו באים בתוך כיסוי מעוטר . . .

למעלה