צופי מחכה לך ושוב מחכה מתחת לפנס שלנו בואי כמו שאת ונכבה את האור... פרא חם
P pere-bar New member 17/12/01 #1 צופי מחכה לך ושוב מחכה מתחת לפנס שלנו בואי כמו שאת ונכבה את האור... פרא חם
ה הנוסע השמיני New member 18/12/01 #3 ../images/Emo110.gifמוניקה, Eאההה? Aאההה?... ...אני פרשן הטליבאן?... כולו, נוסע בקו 8 ... נ.ב. וגם כן, הקו הזה הוא מאסף...
../images/Emo110.gifמוניקה, Eאההה? Aאההה?... ...אני פרשן הטליבאן?... כולו, נוסע בקו 8 ... נ.ב. וגם כן, הקו הזה הוא מאסף...
מ - מוניקה - New member 18/12/01 #5 לא ידעתי שצניעות וענווה ../images/Emo110.gif הן מתכונותיך הבולטות.... מוניקה בעלת המידות הטובות (תרתי משמע)
לא ידעתי שצניעות וענווה ../images/Emo110.gif הן מתכונותיך הבולטות.... מוניקה בעלת המידות הטובות (תרתי משמע)
A ariegur New member 19/12/01 #8 אל תשכחי שעל פי סופטי את מכשפה ../images/Emo70.gif אפי, מיכאלה, מוניקה, Sודית (7/24), רכות סוערת (איפה את?), סלטה לאחור -ברחוב הרצל 52 יש חנות בה מוכרים מטאטים יפים. אריה - רק מוסר אינפורמציה
אל תשכחי שעל פי סופטי את מכשפה ../images/Emo70.gif אפי, מיכאלה, מוניקה, Sודית (7/24), רכות סוערת (איפה את?), סלטה לאחור -ברחוב הרצל 52 יש חנות בה מוכרים מטאטים יפים. אריה - רק מוסר אינפורמציה
מ - מוניקה - New member 19/12/01 #9 אל תשכח, בעצם אולי אינך יודע אבל אני מעבר לכל הגדרה! מוניקה - למען הדיוק ההיסטורי ולמען הסר כל ספק.
ה הנוסע השמיני New member 19/12/01 #11 ../images/Emo110.gifמוניקה, בעלת המידות הטובות.. ...מה את כן יודעת על התכונות שלי?... או ננסח זאת ההפך, מה את לא יודעת?...עלי?... המידות שלך? עד כמה הן טובות? אפשר לקבל אפיצות(טולרנס)? ומה אפשר לעשות במידות האלו?... נ.ב. תקראי לילד בשמו, אולי יבוא, אולי לא יבוא, מה שבטוח זה ה"אולי"...
../images/Emo110.gifמוניקה, בעלת המידות הטובות.. ...מה את כן יודעת על התכונות שלי?... או ננסח זאת ההפך, מה את לא יודעת?...עלי?... המידות שלך? עד כמה הן טובות? אפשר לקבל אפיצות(טולרנס)? ומה אפשר לעשות במידות האלו?... נ.ב. תקראי לילד בשמו, אולי יבוא, אולי לא יבוא, מה שבטוח זה ה"אולי"...