צופי ים בת ים!!!

moshikoha

New member
צופי ים בת ים!!!

נראה שיש קצת אי הבנה.. אז לכל השואלים נפתח צופי ים בת ים! לשאלות-מושיק 0525421480 :) יום טוב!

ומה עם יפו ??

עכשיו כל הבת ימים ילכו לצופי ים בת ים ולא ליפו?? אולי שיפו יהיו רק קידום ובת ים שבט צופי ים רגיל?!

יפו מבוסס על קידום נוער

החניכים מבת ים יעדיפו להשאר בבית שלהם, יפו אבל בלחץ ההורים הם יעברו לשבט החדש

ביפו יש סירות טובות

אבל אין חניכים. בבת ים אין סירות ויש עבריינים! במקום להגיד "עלה הופ".. יגידו בבת ים - חרשו בלאט

"לכל הדואגים למינהם" לצופי ים יפו

אני יודע שכולכם מודאגים שלא יסגרו שבטים של צופי ים ואני מאוד שמח על כך!!!!! אבל יש משהו שאתם כנראה לא מצליחים להבין יש צופי ים בת ים ויש צופי ים יפו הילדים הבתימיים שנמצאים בצופי ים יפו ישארו ביפו והחדשים שצופי ים בת ים יגיסו יהיו אצלהם לצופי ים יפו יש קסם שגם עם הלדים רוצים ללכת לשבט אחר האוטוס לוקח אותם אם הם רוצים אוו לא רוצים ישר לנמל יפו אי אפשר להסביר כסמים כאלה,וחוץ מזה צופי ים יפו לעולם לא יסגר!!! הוא עובד השנה 52 שנים ועבוד עוד 152 שנים!!! אז אני מקווה שכולכם הבנתם ואם יש עוד שאלות אני ישמח לענות!!
-לגבות

לא הבנתי !

אתה אומר שהחניכים החדשים ילכו לצופי ים בת ים?? אז לא יהיה צופי ים יפו ! אלא אם כן הבת ימים החדשים יבואו ליפו ואם הם ילכו לבת ים (מה שנראה לי שיקרה) אז ביפו לא נעים להגיד יהיו רק ערבים (לא שזה רע פשוט זה קצת מוזר)

70814

New member
הלוו

שחכת את יפו! גם משם מגיעים חניכים לצופי ים יפו...וגם מחולון השבט לא מתבסס רק על בת ים אם כן הוא היה כבר מזמן צופי ים בת ים

captain ToT

New member
כן בטח...

בגלל זה אתה ואליאור נמצאים בהרצליה רוב החיים ומפליגים להנאתכם.... :p

למעלה