צופים יקרים

MARMELAD

New member
צופים יקרים

הי.. מה קורה..? שמי מרמלד, אני מנהל את פורום בנים בלבד כאן בתפוז. ויש לי בקשה אליכם. ישבנו, חברי הפורום וניסינו לעשות רשימה של הדמויות ההומואיות הבולטות ביותר בטלויזיה. עשינו רשימה.. לא ארוכה מדי... ונתקענו. ולכן אני פונה אליכם בתור אנשים שמבינים ואוהבים טלויזיה: איזה דמויות של הומואים אתם מכירים בטלויזיה? שכמובן העדיפות היא לדמויות משמעותיות ולא דמויות שהגיעו לפרק אחד ונעלמו. אני אשמח מאוד לעזרה ממכם..... MARMELAD כאן נמצא השרשור בפורום... שוב, תודה!

ylikonen

New member
לא מכיר הרבה אבל זה מה שיש

ג´ק מדוסון קריק אני משאר לעצמי שבהכי גאים שיש יש מלא זה העזרה שאני מסוגל להביא

*maayan*

New member
יש גם......

את הגירסה הבריטית ל"הכי גאים שיש" שנקראת "קויר בעיר" וזהו. חוץ מזה אם אני לא טועה אז ב"ארון של ורוניקה" היה לה עוזר הומו אבל אני לא בטוחה. אני לא מוצאת עוד מעיין

MARMELAD

New member
../images/Emo7.gif אוי... אלה כבר נמצאים ברשימה

אוף, מה יהיה? כל הזמן אני רואה הומואים בטלויזיה וברגע שאני מנסה להיזכר כולם בורחים לי מהראש.... אז אם יש לכם עוד רעיונות... אני אחזור לבדוק כבר מתישהוא בהמשך השבוע. ובכל מקרה תודה רבה...... MARMELAD

Another Brick

New member
צר לי לאכזב

סדרות הטלוויזיה לא מכילות בתוכן גייז ליותר מתפקיד אורך (בדר"כ). למה? אין לי מושג. אבל בכל זאת... אלו שכן- היו להופעות אורח בלבד או לפרק זמן קצר לאללה, וגם זה רק בשביל שלא יתלוננו שהם מקפחים אוכלוסייה מסויימת (ציבור שלם יושב עכשיו בבית!) *ד"א, בארון של ורוניקה זה היה הומו בהכחשה מממ... יש לי הרגשה שעכשיו יהיו יותר דמויות כאלו כי זה הפך למן טראנד לאנשים מאגניבים ומה לא עושים בשביל הרייטינג בתקווה לעתיד ורוד יותר (אפילו יצא תרתי משמע), מור ה
בכאילו...

עידו א

New member
יש לי!

כנראה רק 1 ההוא מסקס והעיר הגדולה, הידיד של קארי, הנמוך, עם החצי קרחת, איך קוראים לו מישהו יודע?

לא ממש בולטים, אבל מקדימים את

זמנם - סטיבן מ"שושלת" ומאט מ"מלרוז פלייס". האחרון במיוחד היה דמות שהקדימה את זמנה מבחינת זה שהוא לא הוצג באופן מגוחך, היו לו חיים אישיים שהראו על המסך (היו לו כמה בני זוג שונים במהלך הסדרה) והוא היה גם בן אדם, עם תחומי עניין ולא רק הומו ייצוגי. ובכל זאת כן התייחסו לבעיות המיוחדות שהיו לו כהומו, במיוחד אפליה בעבודה על רקע נטיה מינית. ודמות נוספת עכשווית זה החבר של ג´ק מ"דוסון קריק". אני לא יודעת אם הוא ישרוד בסדרה עכשיו שכולם עוברים לבוסטון, אבל הוא היה לפחות חצי עונה.

MARMELAD

New member
תרשו לי לנצל את הבמה

כדי להודות לכולכם עוד פעם... ואם רק יותר לי לאמר שמאט מבברלי לא הייתה דמות שלמה אלא דמות שבלונית ושטוחה שכל סיבת הקיום שלה בסדרה הייתה שהוא הומו. הוא פשוט לא היה מעניין. אם למשל היו מביאים תגבורת לסדרה, איזהשהוא גבר שישחק את אמאנדה הביצ´ית - ז´תומרת במקום שתהיה אמאנדה היה למשל מיקי... אז היה לו קצת יותר עומק מאשר לפטפט על המיניות שלו, להחליף חברים עם כל מיני מחלות ובעיות ולתמוך בכל מי שצריך אוזן. איזה קידום משמעותי הוא נתן לסדרה? אפס. וחבל. MARMELAD

כל הדמויות במלרוז היו דמויות

די שבלוניות. הוא דווקא היה אחת הדמויות הכי מענינות וסימפטיות בעיניי. אני מניחה שאנחנו רואים את זה אחרת. ובקשר לאמנדה, לא יעזור לך, היא היתה חייבת להיות אישה.

למעלה