צופים זה....כנסו

bravo210

New member
צופים זה....כנסו

צופים זה חרא של תנועה יש פול ערכים אבל אף אחד לא מאמין בהם אתם ואני עבדנו על חניכים שלנו בעניים כי בשורה התחתונה מה שאנחנו מחנכים לא לעשות אנחנו עושים - נאה דורש נאה מקיים אני מדבר מתוח ניסיון גם אני הייתי בחרא הזה ותעשו לעצמכם טובה זיונים ולהשתקר אפשר גם בלי צופים. סליחה על שגיאות כתיב.

סלחתי על השגיאות - לא על מה שאמרת

למה נראה לך שאנשים לא מיישמים את הערכים שהם מקבלים בצופים
לפי הסגנון שלך רואים שאתה לא ממש נהנת בצופים, וזה בעיות שלך. גם אם אנשים לא מיישמים את כל מה שמחנכים אותם בצופים, זה לא כל המטרה של הפעולות
אני לא אעשה לעצמי שום טובה בכך שאני אצא מהצופים, כי אני מאוד נהנת

תגיד אתה דפוק?!

זה שאתה לא רואה את יישום הערכים המועברים לא אומר שהם לא קיימים: א. יש דברים שאתה מקיים בלי לשים לב בכלל ב. יש חניכים שמקבלים הרבה יותר ממה שאתה קיבלתָ ג. זה גמל גדול.... ואל תנסה לשכנע אחרים לעזוב!

פרה גאה

New member
אנשים !

למה אתם מגיבים... הוא לא בא לכאן כדי לדון במשהו הוא בא כדי לעצבן... בבקשה אל תגיבו יותר

keren14

New member
נכון...

הם באמת סתם באים לכתוב הודעות כאלה, ואז שוכחים שהם רשמו, זה סתם לעצבן... אז את תיעצבנו

send105

New member
../images/Emo22.gifאני לא יודעת מה איתך אבל...

הצופים זה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים!!!

keren14

New member
.....

תאמין לי שגם אצלי זה ככה... אני כל כך נהנת בצופים!!! כל כך אוהבת ללכת לשבט אפילו רק בשביל סתם לשבת עם חברים.... אני פשוט אומרת, שצריך להתעלם מכל אלה שבאים אומרים כל מיני דברים על הצופים, הם רוצים לעצבן אותנו, ובזה שאננו עונים להם, ומתעצבנים- הם מקבלים את מה שהם רוצים, אז פשוט תתעלמו מההודעות האלה!!!

bravo210

New member
מחבר של בראבו210 -כנסו

אהלן אנשים מה קורה? רק רציתי להגיד כמה דברים שנראים לי די חשובים בנושא. קודם כל הוא לא בא כדי לעצבן אלא כדי להביע את דעתו, תתמודדו עם זה! דבר שני רציתי להגיד שכן, בשביל הקטע החברתי זה טוב ונחמד, אבל הצופים זה תנועה (לרוב) בשביל עשירים- מלוקקים, מה בנוסף לזה שיש את הערכים אבל אין קיום שלהם או חינוך אליהם, אתם תנועה חסרת ערכים!! את הקטע החברתי והכיף אפשר להשיג בכל תנועה, מה שבאמת מבדיל ביניהן זה הערכים, וזה דבר שכנראה אתם לא מבינים, אם אתם לא מקיימים את הערכים אז אתם לא תנועה, אתם סתם עוד חברוה של אנשים שעושים מפגשים והולכים לטיולים!! אם זאת המטרה שלכם, לכו עם זה, אבל אל תגידו שאתם תנועה... אל תקחו את זה כמשהו להתעצבן עליו, תחשבו, תקבלו ורק אז תגיבו.... נמאס מאימפולסיביות.... להתראות אחים!

פרה גאה

New member
לbravo210

אתה בא לכאן לפורום , פורום צופים ואומר את כל האשמות האלו ואל תטען שבאת לעשות דיון כי זאת לא היתה המטרה ,אתה האימפולסיבי פה לא אנחנו וכל ההודעה שלך בנויה משטויות שאין לי מושג מאיפה הוצאת אותם... אני אפילו לא מתכוונת להגיב על תוכן ההודעה כי זה ברור שרשמת אותה רק בשביל לעורר מלחמות ולעצבן... ואני גם מבקשת ממכם אאל תגיבו לו!

bravo210

New member
חמודה אין לנו שם כבנות למלחמות...

אני מדבר בתור אחד שנתן את החיים שלו בשביל התנועה והתנועה מרחה לו חרא בפנים... אני לא יודע איפו את חייה אבל כדי שתתעוררי!!!! שהם צריחים אותך את מלכה אבל שאת צריחה אותם את "אפס". ויש לי את כול הזכות שבעולם להגיד את הדברים!!!

ל-bravo210

תרא זה שהבט שלך היה חרא וזה מה שהוא עשה לך זה לא אומר שכל השבטים ככה!!!\ למשל השבטו שלי ממש לא ככה!!!!! זה אחד המקומות שאני הכי אוהבות להיות בו!!!!! ואני גם תמיד יודעת שאם אני יצתרך לדבר תמיד היה מי שיקשיב לי שם!!!! אז תחשוב טוב טוב לפני שאתה אומר שטיות!!!!!!!!!!!!!

פרה גאה

New member
קודם כל תילמד לכתוב...

ודבר שני תפסיק לזרוק דברים לאוויר אם אתה רוצה לומר משהו יש דרך ויש צורה(חיחיחי) אתה לא יכול לבוא לפורום ולהגיד שהתנועה חרא ושאין ערכים סתם כי בא לך (וכנראה גם מאוד משעמם לך בחיים) בלי להסביר את עצמך ... או שתרשום מה שאתה רוצה לדבר עליו בדרך יפה או שלא תרשום בכלל

אז אולי תבוא ותספר לנו מה קרה,

למה אתה מרגיש ש"מרחו לך חרא בפנים", ולמה אתה חושב את כל זה... אולי ככה נבין אותך קצת יותר. נועה.

למעלה