צופה מהצד כבר שנה

צופה מהצד כבר שנה

שלום אנשים, שמי טובי, חרדל"ש כבר שנה בתחפושת, עדיין גר בישיבה, בן 25. רציתי לומר שיש כאן פורום נהדר ופורה.

אני מפה ומשם

אני גר בישיבת נתיבות עולם בבני ברק, בחור מן המניין, בסתר מת לברוח ולצאת רק שאין לי לאן. הגעתי לישיבה בשביל להתחזק, באתי מבית מסורתי-דתי לאומני מאחת ההתנחלויות שלא אזכיר את שמה ואני לומד בישיבה כבר ארבע וחצי שנים. זה מאוד לא פשוט לי לחיות ככה והיססתי המון לפני שכתבתי את המסר הראשון שלי אולי זה יעזור לי לגבש החלטה מה לעשות עם עצמי אני פשוט סובל שם, האנשים פשוט דוחים אותי, הכל בצביעות שם, הכל מזוייף, כל בעל תשובה שחזר אתמול בתשובה מתנהג כמו אחד מה-ל"ו צדיקים. לא יכול עם זה יותר.

אהלן

על פי מה שאתה כותב, לעניות דעתי (הנחשבת!!!!
) כדאי לך לעבוד ולהרוויח כסף, או ללמוד על מנת להוציא תעודת בגרות, ואם אפשר שניהם כאחת. ברכה והצלחה

למה שלא תיתקדם הלאה?

``נתיבות עולם`` זה רק השער לעולם החרדי, ולא נראה לי שאתה שם רק בשביל הורים שלך, יש עוד ישיבות. תעשה סבב ישיבות ואם לא יהיה טוב אתה תמיד מוזמן לחזור אלינו. ‏

ברוך הבא וכל הכבוד על האומץ!

גם אני הייתי מגיד שיעור בישיבה (חרל"ש...) קח קפה ועוגה, תרגע, תצור קצת קשר עם אנשים במסרים. מקווה שינעם לך כאן

טוביה היקר

קודם כל ברוך הבא. גם כניסה וירטואלית לעולם האמיתי שלך מזכה אותך בברכה. אתה רואה? אתה לא לבד כמו שחשבת. אנחנו מלא אנשים בכל מיני צורות וצבעים. אל תתבאס על המשרפה בה אתה נמצא. זה רק פרק בחיים שלך. עוד חדר. הרבה מאיתנו מכירים מהעבר שלנו את התחפושות למיניהם. יש כאלה שמכירים אותם מההווה. המשותף לכולם - כנות עצמית, אופטימיות והבנה כי לזמן יש תפקיד חשוב משלו. ולבסוף הגעה אלינו עצמנו בלי מסכות ובלי מחסומים. בהצלחה לך .

למעלה