צופה (לבינתיים)

צופה (לבינתיים)../images/Emo22.gif

צופה ב"קרב" הקטן בין מלאכית לטלסקופ (תגידו...יש פה מכות לפעמים?) מלאכית יקרה-להפעם אני עוברת לצד של טלסקופ. וודאי שיש פנטזיות ללא דמות מוכרת ואהובה.פה צריך לעשות הפרדה מלאה: במיוחד בכל מה שקשור לפנטזיה-דווקא סקס עם זר שרמנטי באיזה שירותים של מסעדה או מטוס (ושיהיו נקיים!) עושה לי את זה. בואי נשים את המוכר והנוח בצד אחד (כבודם במקומם מונח) ואת הפנטזיות והסקס בצד אחר..או באמצע...או מאחור..הממ

נוסעת יקרה

קרב? את עוד לא מתארת לעצמך איזה מכות הוא הולך לקבל
אני דוגלת בגיוון, אני דוגלת בלזרום, ואני אומרת יש ימים של תשוקה ותאווה פריצת גבולות עונג והנאה ויש ימים של רצון בשקט ושלווה ואהבה. ואפשר גם לשלב ביינהם.. אך בואי אני אגלה לך בסוד... תתקרבי שאף אחד לא יישמע. עשיתי את מה שאמרת ועוד ועוד יותר מזה....
מלאכית כחולה

טלסקופ

New member
הקשב!

לקבלת המפקדת המלאכית, הפורום יעבור לדום (חגי שלי כבר עבר)!!!!!!1 אוי מלאכית, מלאכית, אני כ"כ רוצה כבר שתכניסי לי מכות... אם אפשר - תקשרי אותי לפני כן...
ולך נוסעת - זה ממש לא קרב בינינו, אם כבר : משחק מקדים... (הייתי מת...) תודה על התמיכה!

*g99

New member
אני חושבת שישנה הפרדה,

לדעתי,סקס זה מכני יותר,ואילו הזר פרחים השרמנטי זה יותר אהבה... לכן פורום זה קיים,לתת במה דווקא ל"סקס מכני" זה בלי הרגשות (לא מחייב רגשות). אהבה זו אהבה,סקס זה סקס. g99...

stranger1

New member
חומר למחשבה?..../images/Emo4.gif

סקס מכני....ממממענין אבל בואי נחשוב לרגע, על מה הוא סקס מכני. סקס מכני הוא מעין תחרות שכזו שלעיתים יש ומוצאים בה גילוי כזה או אחר. ואולם, יש סקס שביסודו הוא הנגיעה הנכונה לזמן ובמקום. לא מימוש פנטזיה בכל מחיר. סקס שביסודו קימת ההקשבה לניואנסים, ההקשבה לגוף, נתינה שמעצימה את השיא. ואז, באורח פלא, משוחררים יותר מעיזים יותר ובכלל... אז הנה לך שאלה- מה בין סקס עוצמתי לבין מעשה אהבה?

stranger1

New member
רק אוסיף...../images/Emo98.gif

שהזר השרמנטי או הזיון המרוכסן..גם הוא גורם להחסיר פעימה. (ולהשלים אחרות כמובן..
)) )

למעלה