צופה חדשה

sarah

New member
צופה חדשה

כשהייתי בסביבות הגיל 5 בערך הייתי מעריצה גדולה מאוד של סטאר-טרק ואפילו היו ברשותי 2 בובות אקשן שלהם (!!!!!!) (הייתה חנות מרצ'ינדיס למעריצים של הסידרה קרוב לבית שלי באותם ימים יפים), בזמן האחרון התחלתי להרהר שוב בלבדוק ממה כל כך נהנתי בזמנו אך לא פעלתי ולפני שבוע וחצי בערך יצא לי לראות בעת ביקורי בארה"ב את הסרט firt contact בטלויזיה ויש לי תחושה שהתמכרתי שוב, איזה תחושה נהדרת... עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המעשים שעליי לעשות- איפה וכיצד ניתן להשיג פרקים לצפיה של העונות השונות? באיזה שנים הוכנו הפרקים של the next genration? ומתי את הסרט first contact? ומאחר שאני מניחה שחלק ממכם צופים מנוסים ביותר בסידרה, מה לדעתכם השפעות הארוכות טווח של צפיה בסידרה בגילאים רכים? תודה רבה ושלום ו...אמ...וlive long and prosper...
שרה

7thHeaven

New member
תשובות

פרקים ניתן להשיג או בהורדות לא חוקיות או לקנות את הדי וי די הדור הבא הופקה בין השנים 1987 - 1994 הסרט יצא בשנת 1996 לפי דבריך והגיל שלך אני מניח שהיית מעריצה בעיקר של הדור הבא, נכון? אז כדאי לך גם לנסות את deep space 9 ו- voyager. ההשפעה על גילאים רכים? מממ... יתכן שהילד יגדל להיות אדם אתי, הומני ושוחר שלום. יתכן, לעומת זאת, שהוא יפתח דיעות קיצוניות ויצטרף למאקי. או שהוא יקלט על ידי הבורג, אבל אז אין לך מה לעשות בקשר לזה. תמיד טוב להתחיל כאן

sarah

New member
../images/Emo6.gif

אני מקווה שיש את הדיוודים באוזן השלישית
והייתי מעריצה של הדור הבא
ובכן יש לי צורך חמור להיות אתית :) אני מקווה שהשפעה הייתה טובה בלבד ותודה על התשובות! שרה

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שלום שלום! ברוכה הבאה לפורום, מי יודע, אולי תתמכרי גם אליו...
בקשר ל"איפה ניתן להשיג פרקים": אז ככה, זה תלוי באיזו סדרה את מעוניינת... אין לי כבלים, אז את לוחות הזמנים של הסדרות המשודרות כרגע בערוצים השונים- אני אשאיר לשאר החברים שיכתבו לך... מישהו מהם בוודאי ידע לעזור (hint hint, חבר'ה!) בנושא הורדות מהאינטרנט, אשלח לך מסר בנושא, כדי שלא נצטרך להעלות את הנושא בפורום. זה זמן מתאים גם לשלוח אותך לתקנון, כדי שתוכלי לעיין בו...
(ותודה מראש על זמנך
) בקשר להשפעות של הסדרה על ילדים- באמת שאין לי מושג!! בחיי שזו פעם ראשונה שהשאלה עולה כאן. הממממ. זה גם הגיל הכי צעיר ששמעתי עליו שבו מישהו התחיל לראות סטאר טרק... כל הכבוד! אני התחלתי לראות את זה בגיל שמונה וחצי.
אני חושבת שזה תורם לדימיון של הבן אדם... אנשים שמתחברים לפנטזיה ומד"ב, באופן כללי, הם אנשים שמסוגלים למתוח את הדימיון שלהם למקומות שאחרים אולי לא יכולים להגיע אליהם. כמו שנאמר: ...To boldly go where no one has gone before יש השפעות ספציפיות שהתכוונת אליהן? זה כל מה שעולה לי בראש כרגע. שוב ברוכה הבאה לפורום!
טאשה

sarah

New member
תודה :]]

תודה על זמנך :) *חיוך רחב* -אני בשימחה חסרת שליטה, כייף כ"כ להתלהב ממשהו שוב במיוחד כשהוא כ"כ מעולה *מזילה ריר על עצמי* שרה

ygeva

New member
*מגיש לה מגבת לנגב את הריר*

ובכן, כולם עושים לך פה סבב היכרות ומציעים לך מיני הצעות. ובכן, ראשית, ברוכה השבה. אני חושב שחלק מתהליך חזרתך למוטב יהיה מעתה לברך אנשים לשלום במשפט - "Live long, and prosper". :) אבל ברצינות - כל הכבוד לך. ובכן, אם את מחפשת פרקים ספציפים של הדור הבא - אני לשרותך. כמו כן, אם את מתעניינת במשחקי תפקידים ומעוניינת לשלב אותם עם מסע בין כוכבים - אני הכתובת. בהצלחה.

sarah

New member
תודה! תודה תודה תודה תודה תודה

--אני עדיין איפראקטיבית
אמ, כן, תודה שרה

CaptainOok

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ובכן, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכבר נאמר, חוץ מכל הכבוד שאת חוזרת למקורות!
אני בעצמי גם זוכר את עצמי במעורפל צופה ב-TOS (הסדרה המקורית) בגיל 6-7, אבל לא באמת זוכר שום דבר חוץ מאשר אישה שצבועה כולה בירוק!
על אייקון 2004 שמעת? זה פסטיבל מדע בדיוני ופנטסיה ע-נ-ק-י (
), וכמובן שיוקרנו שם פרקים וסרטים של מסע בין כוכבים, על כל דורותיה (ועוד הרבה דברים טובים אחרים...). אז את יותר ממוזמנת להעיף מבט על האתר של הפסטיבל ולהתרשם (קישור למטה). חוץ מזה, אולי זה מוקדם עוד לשאול, אבל על מועדון המעריצים של מסע בין כוכבים בישראל שמעת?
קוראים לו סטארבייס 972, והוא מהגופים שמרימים את אותו פסטיבל שדיברתי עליו מקודם. גם לנו יש אתר, והכתובת שלו למטה
בכל מקרה, ברוכה השבה לעולם הנפלא של מסע בין כוכבים!!!

sarah

New member
לאט לאט...

כבר אתם דוחפים אותי להיות מכורה כבדה ומטורפת
למרות שזה לא יפריע לי יותר מדיי :] :] שמעתי על אייקון,אולי הפעם תהיה לי סיבה לבוא...ואם יוקרנו שם כל הפרקים והכל...זה אומר יממות שלמות של צפיה מערפלת חושים? תודה!

[TNT]

New member
../images/Emo24.gif דבר ראשון ברוכה הבאה לפורם

אני שמח בשבילך שגילת מחדש עולם הטרק. אני כמובן ממליץ לך להשלים את הסדרות שהפסדת ובעיקר את חלל עמוק 9 כמובן שיש את וויאג'ר ואת הסדרה האחרונה אנטרפריז שסימה את העונה השלישית ותתחיל ברבעית. בקשר להשפעות ארוכות טווח, ואני מתפלא איך אף אחד עוד לא אמר את זה הצפיה במסע בין כוכבים בגילאים רכים עלולה להגביר את הסיכוי להתמכרות לזעתר

DaHunter

New member
אנשים! חכו! חכו!

אם כבר יצאה לנו ההזמנות הנדירה "לגדל" טרקי, אז למה לא מההתחלה? רובכם עדיין לא מסכימים איתי, אבל בכל זאת, למה לא לראות גם את הסדרה המקורית (לפני שהמוח מורעל מאפקטים מרשימים של 1987+, ועוד אפשר להסתכל על סלעים מקלקר בלי להגיד WTF)? זה מאוד חשוב לידע כללי ולהבנה בסיסית של הסדרה. חשוב לראות את כווווול הסרטים של טרק (first contact הוא השמיני). אני ממליץ בחום על הסרט השני - The Wrath of Khan. אני גם התחלתי בגיל 5, וגם מTNG. הפרג הראשון שראיתי היה פרק מהעונה הראשונה - where no man has gone before. הקטע שזכרתי הכי טוב מאז היה שפיקארד יוצא מהטורבוליפט ויש לו אשליה שזה החלל הפתוח. אההה ומאז תראו מה קרה לי. מה שבטוח - שטרק בגיל הזה נצרב בתת מודע. עובדה! עברו הרבה שנים שבהם לא ראיתי ולו אף פרק אחד, אבל אז הפכתי לטרקי הארדקור במכה! טוב... מספיק נוסטלגיה... שרה, welcome aboard! נ.ב., OOK, האישה הירוקה זה מהכלוב - הפרק (או השני פרקים בהמשך) עם פייק.

sarah

New member
כן!

תודה, ותודה
ה(אסור לי להגיד את השם שלך עד שתרשה לי)!!! עוד מעט בית ספר!!
. מה שלומך?

אבל לפחות כתבת "ה..."

לא, זה בסדר, את יכולה לכתוב את השם שלי. הכל בסדר אצלי. למרות שאני כבר פחות או יותר בביה"ס. מתוך שלושת הימים האחרונים של החופש אני בביה"ס יומיים...

sarah

New member
מה הם גורמים לך לעשות?

הדבר הראשון שעלה בראשי זה אריה מורה לך להחזיק צ'נצ'ילה אחת בכל יד במשך יומיים

למעלה