צופה דארלינג

שתזפת

New member
צופה דארלינג

נו, קראת את שני חלקי המאמר עד כה? התחממת???? (=מתחיל להאמין לי קצת יותר?) אני יודעת שכן, א זתישאר על הטמפרטורה שאתה נמצא בה כעת כי זה רק הולך ומשתפר

הצופה.

New member
האמת לא הזיז לי

ואני בכלל לא מקליד עם האצבעות
יו כמה את מדברת סתובבי שניה

ממממממ.....

לי אין מאמרים......אני כבר ענתיקה. אבל יש לי משלי לפונטיין בבית....מכירה?
בקיצוררררררררררררר.... בסיביר, בקור של 40 מעלות מתחת לאפס, ישבה קבוצה של קיפודים רועדים ואובדי עצות עד שהחלו מתקרבים זה לזה לנהיה להם חם. אלא מה? ככל שהתקרבו החלו לדקור ולהכאיב איש לרעהו, ואז כדי למנוע את הכאב ואת הדקירות ההדדיות, התרחקו, ואז נהיה להם קר, אז שבו להתקרב ואז נהייה להם כואב עד שהתרחקו....וחוזר חלילה. ואם, הם חיים עד היום הזה, הרי הם ממשיכים להתקרב ולהתרחק לסירוגין עד שיימצאו את נקודת האיזון בין התחממות לבין המנעות מדקירות. חיחי, איזון זאת מילת המפתח.... מה קרה? סוף העולם מגיע? כל המאמרים ביום אחד? אמא´לה....תני ליישם דבר דבר.

שתזפת

New member
ב ר ד ק י ס ט י ת

מתוקתי, שמחה לשמוע שאת נהנית כמעט כמוני...וכן את צודקת די הפגזתי היום.. אבל תביני, מצאתי היום משהו ששנים לא קראתי...היה חבוי באיזה ארגז..ומיקו היה ההשראה שלי ללכת להוציא את זה מהנפתלין אני חושבת שאחרי המאמר האחרון אני אנוח ואתן לכם גם זמן להפנים <יש כאלה שצריכים את הזמן הזה..> אל חחש יקירתי..."זמן המנוחה ליגע..ומרגוע לעמל"

שתזפת

New member
רובים ודגדגנים - חלק ז´

מי יבטיח לנו שזהו, שמעכשיו נשים יסכימו להזדיין אתנו מבלי שזה ייראה כאילו עשו למעננו את טובת חייהן, מי..(או.קיי אני חייב להשתמש בפועל ת.ק.ע) מי יתקע לנו שבשל אותו זיון, שממנו הן נהנו לא פחות מאתנו, אנחנו חייבים להן משהו? אולי פעם אחת בהיסטוריה נרגיש הפוך? זיונים יגידו. דה-ברושי נ.ב. * יש להפסיק עם המנהג המשונה של לבישת מכנסיים קצרים, או כל מיני פיג´מות שאינן בצורת חצאית. הכוס, כמו הזין, חייב להיות זמין כל הזמן. * צבעי הסקס הם שחור או לבן. ככה זה בפריס וככה זה צריך להיות. תשכחו מכל האורות הצבעוניים של טיימס סקוויר. * שינוי תנוחות הוא אפשרי ורצוי, כל עוד מתקיימת תקשורת מינית. * יש לנבל את הפה לפחות פעם אחת בכל זיון, ורצוי כמובן יותר. * נכון לרגע העלאת המאמר, יש קונדומים טובים בשוק. השתמשו בהם ! * מציצה היא זכות, לא חובה. * לשירותכן, המין הגברי.

למעלה