צוף מה דעתכם על צוף חתיך שווה או סתם חמוד?
ט טלטל היחידה New member 30/7/04 #4 סתם פוץ........ קוץ ב........ נדחף לכל מקום, האף שלו למעלה מדי הוא צריך לשלוט עליו...
ג גיגי123 New member 30/7/04 #5 לא נכון!!! חחח...ככה הוא רק משחק!! זה לא אומר!! זה רק התפקיד שלו!! הוא פשוט יכול להיות דוגמן עללללללל
לא נכון!!! חחח...ככה הוא רק משחק!! זה לא אומר!! זה רק התפקיד שלו!! הוא פשוט יכול להיות דוגמן עללללללל
ט טלטל היחידה New member 30/7/04 #7 לא הבנתם את התשובה שלי.... השאלה הייתה מה אנחנו חושבים על צוף, לא על תומר טל עצמו!
צ צליל ואפרת לנצח New member 30/7/04 #6 חתיך שווה אבל הדמות שלו סנובית מתרוממת תיכווו....והבגד שהוא לבש לפני כמה ימים פשוט מזוויע(אני מתכוונת לחולצת וי הזו..יאחחסס)אבל בסך ה. חתיך
חתיך שווה אבל הדמות שלו סנובית מתרוממת תיכווו....והבגד שהוא לבש לפני כמה ימים פשוט מזוויע(אני מתכוונת לחולצת וי הזו..יאחחסס)אבל בסך ה. חתיך
ב בילבי ע ל ספידים New member 1/8/04 #16 צליל!! את לא תאמיני!! לאמא שלי יש חולצה בול כזאת!! כמה צחקתי על זה!!
G gta11 New member 30/7/04 #8 יותם הלפרין לי נדמה שאני יותר כוסון כי לא ראיתם אותי לבוש יפה אם ראיתם אותי רק במשחקים. צוף חתיך אני לא רוצה לעשות את עצמי הומו אבל הוא טיפה יפה ונחמד ראיתי אותו איזה רזההה אז טוב היה להביא לך תגובה יאלה ביי וד"ש לכולם אוהב אותכם ממני יותם הלפרין
יותם הלפרין לי נדמה שאני יותר כוסון כי לא ראיתם אותי לבוש יפה אם ראיתם אותי רק במשחקים. צוף חתיך אני לא רוצה לעשות את עצמי הומו אבל הוא טיפה יפה ונחמד ראיתי אותו איזה רזההה אז טוב היה להביא לך תגובה יאלה ביי וד"ש לכולם אוהב אותכם ממני יותם הלפרין
Y yaskov New member 1/8/04 #15 צוף צוף הוא לא חתיך ולא חמוד או משהו אחר אלה רק שחצן מתלהב שתופס מעצמו בסידרה אני לא מבינה איך אפשר לסבול אותו (והתכוונתי לתפקיד שלא בסידרה)
צוף צוף הוא לא חתיך ולא חמוד או משהו אחר אלה רק שחצן מתלהב שתופס מעצמו בסידרה אני לא מבינה איך אפשר לסבול אותו (והתכוונתי לתפקיד שלא בסידרה)