צונמימון בתנובות

נתי ניב

New member
צונמימון בתנובות

הבוקר ב 08:15 החלה (כמידי שבת) להתכנס המחלקה הגריאטרית של האולטרלייטים במנחת תנובות. ב 08:40 תוצפתה חזית שחורה ומאיימת חוצה את קו החוף. לקח לנו כחמש דקות ויכוח לגבי קצב התקדמותה וכמה זמן יש לנו. בתום חמש הדקות כבר לא היה ויכוח....ברחנו משם כעכברים מספינה טובעת. בהמראה, המראה היה מרהיב: חזית המשתרעת לכל אורך המדינה מצפון לדרום, ענן שחור מאיים ומוצק ממערב כשמקדים אותו פס חזית אפרפר, חד, ברור ופעיל מאד. הכל מתקדם בקצב מסחרר. חמש דקות הטיסה שלי לנמל הבית הביאו אותי לנחיתה כשגשם על השמשות ורעמים מעל הראש. מדהים, ממש צונמי בזעיר אנפין. מקווה שכולם הגיעו בשלום. שבת שלום של טשולנט ללא טיסות. נתי

מה קרה לכם?

אפילו ברדיו אמרו שצפוי מזג. מה זה, אתם טייסי אז"מ או אסטרונאוטים?
דוד

dafnysagi

New member
באותו הזמן במגרש הטניס

בשעה 08:45 אחרי 6:4 0:6 במערכות היינו במצב של 3:3 כשראינו את הCB מגיע מדרום מערב החלטנו להמשיך אבל ב09:00 במצב של 5:5 נסנו מן המגרש ברקע שמעתי קול מנוע מסר אני מקווה שזה היה מזל"ט או אב"ד מזריע עננים ולא איזה אז"מ בדרכו מתנובות לראשל"צ

רן בג

New member
אירוע זהה במגרש הגולף

אחרי הגומה ה-שביעית התחיל כל הבלגן..איזה פחד..

הייתי באויר בזמן הבריחה

והתכוננתי לנחיתה כדי להצטרף לגריאטרים וראיתי את החזית כשהייתי בעם הרוח וגם אני ברחתי כל עוד רוחי באפי והמנוע עדיין פועל לנחיתה בגישה ישירה בעין ורד ו5 דקות אחרי שהכנסתי את המטוס להנגר, התחיל המבול.

למעלה