צומת.....

חזי147

New member
צומת.....

שמגיעים לצומת סביר להניח שיהיה שם גם מעבר חציה. השאלה שלי היא אם צריך לעצור לפני המעבר חציה שיש מעבר או שאם אין מעבר חציה ליד תמרור העצור, או במקום בו רואים את התנועה, או לפני קו העצירה. מה התשובות?

חזי147

New member
ללא נושא? פאק עוד שאלה קטנה

מה הסדר שמחליפים גלגל ברכב? ואחרי שמחליפים? מקודם רשמתי פירוט מלא אבל הלא נושא הרס :)

Daemonlior

New member
אם יש מעבר חציה

והולכים רגל מתכוונים לעבור בו, יש לעצור לפני מעבר החציה וכשהוא יתפנה להמשיך לגלוש לתוך הצומת על מנת לקבל שדה ראיה טוב יותר.. אם אין הולכי רגל, אין שום צורך לעצור במעבר החציה.. לגבי החלפת גלגל, לא הבנתי את השאלה..

Krishi

New member
אז ככה

מורידים את הטסה משחררים את הברגים (אפשר לא עד הסוף... העיקר שיהיה אפשר אחר כך בקלות להבריג אותם החוצה) מרימים עם הג'ק את הרכב קרוב לאזור של הגלגל שצריך להחליף משחררים לגמרי את הברגים ומוציאים אותם מוציאים את הגלגל מרכיבים את הגלגל הרזרבי מחזירים את הברגים ומבריגים אותם מבלי להפעיל יותר מדי כח... מורידים את הרכב עם הג'ק מחזקים את הברגים (הפעם כמה חזק שאפשר) מחזירים את הטסה ונוסעים לשלום

Daemonlior

New member
מומלץ לחזק להבריג את הברגים

בהצלבה.. ולחזק עם/נגד כיוון השעון.. וסתם טיפ לגבי הצלחת, מומלץ להצמיד עם אזיקון.. כבר עפה לי אחת תוך כדי נסיעה ברכב השני שלנו.. (אגב, נורא מגניב לראות את זה ממשיך להתגלגל על הכביש חח)

Krishi

New member
חחח..... היה לי מקרה יותר מצחיק

באתי לעשות פרסה.. ורציתי לעשות אותה מהר כי מהכיוון הנגדי באו כל הזמן מכוניות.. אז מצאתי חלון הזדמנות ויצאתי לפעולה.. שאחרי חישוב טיפה מוטעה שלי נגמרה בזה שהתנגשתי במדרכה.. חחח... והצלחת עפה וכמעט הורידה למישהו רגל.. חחח... כן... זה נורא ואיום ומאוד רציני... אבל זה היה כל כך מצחיק באותו הרגע.. חח.. מאז אבא שם אזיקונים על כל הצלחות..

Daemonlior

New member
חחחחחחח רוצח!!

אגב, לפני כמה ימים איזה שיכור נכנס לרחוב שלנו עם סובארו פשע כזאת.. בקיצור,עשה את הפניה חזק מדי, עלה על המדרכה, עיקם את כל האוטו, ואתה קולט אותו מנסה לצאת משם, כל האוטו חורק והגלגל קיבל שמיניות חח זה היה כל כך מצחיק.. בטח ניסה לעשות סיבוב ולזרוק תחת.. חחח הערסים של היום..

samata

New member
אם כבר...

יש ב-AXN את כל התוכניות האלה של הצילומיים הביתיים...בקיצור, הייתה איזה תחרות בארה"ב של "ריקוד מכוניות" (לא זוכר איך עושים את זה, אבל אני מניח שהבנת למה התכוונתי)...אז איזה בחור אחד עשה את זה לואן שלו ותוך כדי עפה הטסה ופגעה למישהו ישירות בפנים
אמרו בתוכניות שהבנאדם נפצע קשה אבל יצא מזה חי

wil

New member
לא נראה לי שצלחת (טאסה) תוריד

למישהו רגל כולה חתיכת פלסטיק של כמה מאות גרמים, ולא במהירות היסטרית (פנית פרסה... כמה כבר יכול להיות, 25-30 קמ"ש אם עשית אותה מהר?) למיטב ידיעתי הסכנה של תעופת צלחות נוי היא בעיקר של הגלגלים הקדמיים. (עפה לך קדמית נכון?) מה שכן גנבים גונבים גם אחוריות ללא אפליה...

Krishi

New member
שמע.. ברור שהיא לא תקטע לו ת'רגל

אבל זה עדיין לא נעים לחטוף צלחת מעופפת בברך.. חחח... נכנסתי די חזק במדרכה הזאת והצלחת עפה די מהר... חחח... וכן עפה הקדמית ימנית

חזי147

New member
תודה לכולם על התשובות..מה קורה

אם אין קו עצירה או מעבר חציה? ויש תמרור עצור?

samata

New member
אז עוצרים

במקום בו יש לך ראות למתרחש בצומת, מבלי להיות בתוכה.

למעלה