צומת קאסם

צומת קאסם

היי אני ממש חייבת עזרה! שאלתי לפחות עשרה אנשים ואף אחד לא יודע! כשנוסעים לפ"ת מכיוון כפר סבא (דרך נווה ימין-צומת הפירות) אז כשמגיעים לצומת קאסם (טיפה לפני הגשר) פונים ימינה לכיוון בני ברק או ממשיכים ישר? אני צריכה להגיע לראש העין, אז אם הוא ממשיך ישר הוא עובר דרך הכניסה של ראש העין (התחנת דלק)? בבקשה זה ממש חשוב לי.

EagleGirl

New member
כמו אלו עם הכוכבים..

יש תפורומים שרשום מתחת לשם משתמש - כמה הודעות הוא כתב בפורום... ויש את אלו שסתם מגיבים על כל דבר אפילו בסמיילי מעפן שלא קשור רק כדי שלהם יהיו הכי הרבה כוכבים/הודעות

Ana1 9

New member
אבל איך בדיוק עזרת כשאמרת שאת

לא יודעת איפה זה צומת קאסם?? זה לא שהוא מכיר אותך וציפה לתשובה מימך, גם אם לא היית עונה הייתה אותה תוצאה , סה"כעכשיו הוא יודע שיש סוניה אחת שלא יודעת איפה זה צומתקאסם. אבל זה לא ממש עוזר לו להגיע לצומת הזאת...

בדיוק...

סוניה תביני, כשמישהו נכנס לפורום, זה לא כמו צ'אט או איי סי קיו או שהוא שולח לך הודעה פרטית. הוא אומר את זה לכל הפורום. אז יש מצבים שמתאים להגיב ויש מצבים שלא. לא הכל קשור אליך.

אוקיי...

פשוט אכפת לי ממישהו שצריך עזרה......וההודעה שלי לא הייתה במקום, צודקים אבל ניסיתי רק לעזור

EagleGirl

New member
תחשבי פעמיים

לפני שאת שולחת הודעה. שמעי, זה כולה הפורום של פ"ת, אין לו סיבה להיות מוצף בהודעות... זאת לא עיר כל כך מעניינת... סתם פתחו לנו פורום בגלל שהיא נחשבת לאם המושבות..

Y o u R M a N

New member
אני יודע איפה זה...

צומת קסם זה איפה שכפר קסם וראש העין... באמצע חחחח נראה לי...

מה הבעיה שלכם?!

אז היא ענתה, בואו נתאבד. באמת. בפורום אפשר לעשות מה שבא לך. תגיעו לגיל שמותר להיות מנהל פורום ואז תמחקו הודעות שלא אהבתם. עד אז zip-it. משעמם לכם? יש בתפוז מלא משחקים מעניינים, זה עדיף מלהציק לאנשים כי משעמם.

מיכל שב

New member
רק הערה קטנה../images/Emo9.gif

מנהלי פורום לא מוחקים הודעות שהם לא אוהבים, הם מוחקים הודעות שעוברות על הכללים

למעלה