צומת וולקן

yotamn9

New member
כן

יצאתי עם שני דיסקים, אבל אני מתעצל לכתוב עליהם. לא היה להם את ה-Romantic Warrior, וצריך להזמין אותו, אז הסתפקתי באוסף מצויין של דימאולה. ובהזדמנות אחרת אני אקנה את הרומנטיק ווריור... לגבי הרבי הנקוק, קניתי את הדיסק שדיברת עליו. אחלה דיסק. chameleon קטע ממכר.

epitaph

New member
שמח שנהנת מהרבי הנקוק...

אחלה אמון לדעתי. קצת מוזר שלא מצאת משהו של Return To Forever ודווקא בתו השמיני. ואם כבר בנושא אז גם אני קניתי דיסק בשם Spaces שמאחד קצת את קוריאה מ- Return To Forever יחד עם מקלפין וקובהם ממאווישנו תחת הנהגתו של לארי קוריאל, גיטריסט פיוז'ן מעולה (ויש שאומרים שהתחיל את הפיוז'ן עוד לפני מיילס דיוויס, אבל אפשר להתווכח על זה). וגם יצא לי לשמוע אלבום של יוצא Return To Forever , ג'ו פארל, שמשתתפים שם הרבי הנקוק, סטנלי קלארק מ Return To Forever ומתופף פיוז'ן אדיר בשם ג'ק דג'ונט, אלבום שווה ביותר אבל לא יצא לי למצוא אותו בחנות. איכשהוא יוצא שכולם מנגנים עם כולם...

yotamn9

New member
היה שם משהו של Return To Forever

אבל זה היה הרכב אחר, בלי אל דימאולה, ורציתי בינתיים להתמקד יותר בעבודות שלו/שהוא משתתף בהן.

epitaph

New member
האלבום הראשון של ההרכב...

זה אלבום שהוא יותר קרוב לג'אז מאשר לפיוז'ן. טוב, מוזר העסק שלא היה להם את הלוחם הרומנטי.

yotamn9

New member
בעל החנות הוא זה שהדריך אותי שם

הוא אמר שפשוט הוא לא מוצא את האלבום הזה כאלבום חשוב, ולכן הוא לא הזמין אותו. והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול שהם יזמינו בשבילי.

epitaph

New member
חשיבות זה עניין סובייקטיבי...

אבל אם הוא מבין קצת עניין בג'אז (ואני מניח שהוא מבין) אז לפחות את Light as a Feather היה להם שם...

yotamn9

New member
יכול להיות שהיה ונגמר או שהוא לא שם לב

אני גם לא ראיתי עוד משהו שלהם. בכל מקרה, לקראת הקנייה הבאה שלי אני אבקש מהם להזמין את הלוחם הרומנטי.

fire witch

New member
באלוהים שיש לי כאן הרמה להנחתה עצבנית

אבל אני אוותר משתי סיבות כדי לשמור על כבודו של מנהל הפורום הזה וכי יש כאן קטינים . אבל אני בהחלט מודה שלמדתי ממנו הרבה .

למעלה