צומת דרכים

rafitur

New member
צומת דרכים

היי אני בן 24 וסיימתי לפני חודשיים הנדסאי אלקטרוניקה באחת המכללות ניסיתי למצוא עבודה ללא הצלחה בענף וגיליתי שהנדסאי כיום ללא ניסיון זה סתם לא שווה כלום . החלטתי שאני ממשיך ללמוד ואני אתחיל את המכינה בבן גוריון ואני אגור במעונות בשנה הקרובה על מנת שאוכל להתקבל למדעי המחשב בבן גוריון כי כרגע אין לי את הנתונים יש לי רק 3 יחל מתמתיקה והם לא מסתכלים על ההנדסאי בכלל היו לי גם שתי אופציות אחרות 1)להתחיל ללמוד השנה תואר למדעי המחשב במכללה - אבל המליצו לי להשקיע שנה במכינה ואז ללכת לבן גוריון כי זה יותר נחשב ויש יותר אופציות למרות שצריך לעבוד מאוד קשה בלימודים. 2)להתחיל סתם לעבוד בשירות לקוחות , מלצרות ודברים שלא יבססו לי את העתיד אך יתנו לי כסף עכשיו . 3) להתחיל הנדסת אלקטרוניקה - יקח לי עוד 4 שנים אני מקווה שלקחתי את ההחלטה הנכונה כי אני לא בטוח ב100 אחוז מה אתם חושבים על הצעד הזה שעשיתי ? תודה רפי

צומת

תואר במדעי המחשב מאוניברסיטה גם הוא נחשב מבוקש יותר בשוק העבודה מאשר תואר ממכללה.אם אתה מוכן להשקיע, להגיע להישגים גבוהים, ולהתקבל לאוניברסיטה , זו החלטה טובה. לא הבנתי למה להתחיל בהנדסת אלקט' יקח לך עוד 4 שנים. מכינה שנתית בעקרון יכולה לאפשר קבלה בתנאי שהישגיך יהיו גבוהים כמובן.

למעלה