|צומתית|

|צומתית| ../images/Emo57.gif

רק רציתי לציין שהיום יש לי שלוש שנים בתפוז! הוריי! היום לראשונה ניתבתי את מחשבי האישי (שלא היה מוכן ובהחלט לא ידע מה מצפה לו) לפורום "הארי פוטר" ומשם הכל התחיל. אז תודה על אהבת הכתיבה והאנימה שנתתם לי-הם חלק חשוב בחיים שלי. תודה על המפגשים והצ'אטים-הם היו ממש כיף ותודה תודה תודה שאתם כאלו נחמדים, שאווים ושולטים-כל אחד בדרכו שלו. אני לאהוב אתכם (וגם את פורום פאנפיקים, למקרה שהן קוראות פה. וגם את טרי פראצ'ט. ובכלל, את כל הפורומים שהכרתי בזכות הצעד הקטן בפורום הזה...) המונים המונים!!!

Thestral

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo108.gif

למרות שפגשתי אותך רק פעם אחת,
את בנאדם ממש נחמד וחכם וכוסית^_^ הישארי עוד המון

GalBatz

New member
מזל טוב.../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif

גרומפ. אני גרועה בברכות.-_- אז כרגיל - פשוט תאחלי לעצמך משהו בשמי, טוב?^^;

מזל טוב, יקירתי! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo29.gif

הו, אור, אני כה שמחה שלפני שלוש שנים נכנסת לפורום הארי פוטר! ^^ Heart, don't fail me now Courage, don't desert me Don't turn back Now that we're here People always say Life is full of choices No one ever mentions fear Or how the world can seem so vast On a journey... to the past שולתת שכמותך

שניש

New member
או,אווווררררר../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo56.gif

חמסה-חמסה-חמסה. שתזכי לעוד שנים רבות כחול וככוכבים בשמיים. לאב יו

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif אור../images/Emo13.gif

נאמ הממ 3 שנים בחברתינו ולא ברחת, את בהחלט שייכת לכאן כנראה
או שאת ממש מטורפת כנראה, שמחה שאת עדין כאן, את מוכשרת אגב, אם מעולם לא יצא לי לומר לך זאת,
אוהבת מאוד מאוד ומזלטוב,

Silver Fox

New member
אורררר! ../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

מכיוון שבשעות כאלה (עשר וחצי זה נוראאאאאאא מאוחר בשביל ילדה קטנה כמוני
) אין לי השראה לכתוב משהו מקורי - המון מזל טוב.
תמשיכי להיות שולטת ומאגניבה ומוכשרת כמו שאת.

Gizmo15

New member
אור-צ'אן^_________^../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

יש לי שאלה אלייך: Have you tried NOT being a slayer
(אני לא מצליחה להתגבר על כמה שזה גאוני
) בקיצור- נמנמ, מזל טווובבב המוןהמוןהמוןהמון
אני שמחה שניתבת את מחשבך (ומקווה שהוא לא סבל יותר מדי מהתכנים
) ואת עצמך לתוך חיינו, שמאז ועד היום השתנו באופן הגרוע ביותר ואנחנו על סף תהום... שניה, איבדתי את הכיוון פה... כן, השתנו לטובה, בלי ספק
שמחה שבאת, הפורום הוא לא פורום בלי האור שלו

As I Am

New member
אור וואתיקה מאגניבה. D: ../images/Emo103.gif

ועוד וואתיקה מאגניבה שאוהבת אנימה, אז בכלל.
המ. אני ממש גרועה בכל הדברים האלו, אז אני רק אגיד מזלטוב, וכן ירבו שנותייך בתפוז [ובפורום, you ain't goin' nowhere, girl], וכו' וכו'. אוהבת~

yo t a m

New member
מזל טוב לך אור ../images/Emo13.gif

אבל המ זה לא ממש מדוייק לומר שהיום לראשונה ניתבת את מחשבך האישי- כי אז זה לא היה שלוש שנים!
זה היה בדיוק חצי יום או משהו. ואני משוכנע שהיית כאן אפילו לפני חצי יום. אני חושב. אבל בכל מקרה מזל טוב ^^ והמ שתזכי לשנה הבאה D: *מרים אותך ארבע פעמים על כסא*

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אור יא וותיקה שווה^^
מזל"ט על ה3, שכידוע זה מספר מזל
. שירבו שנותייך בתפוז עמנו, בפורום זה ובאחרים, השכלי, חכמי, שמרי על עצמך, תהיי שמחה ותתני לנו מידי פעם איזה פיק שאווה קריאה כמו שרק את (ומאיה
) יודע(ו)ת לעשות
אז,
נשיקה|
^^
מזל טוב
^^

למעלה