זה בכלל לא המחשב שלה
עד שהמחשב הפרטי שלי יחזור אלי, המחשב שנמצא בחדר שלה הוא של שתינו... וחוץ מזה, אתמול היא בכלל לא נתנה לי אפילו להתקרב אל המחשב. ככה שאין לה זכות דיבור. ואם היא כ"כ אוהבת לחשוב שאני שונאת אותה, אל תעצרו בעדה, היא כבר מדברת ככה כל הזמן. לי אישית כבר נמאס מרגשות האשם האלו שהיא גורמת לי שוב ושוב. ולמרות שמאוד אכפת לי ממנה, לפעמים אני מקווה שאשנא אותה כדי שלא יהיה לי בכלל משנה מה היא חושבת עלי. אבל זה לא יקרה. וטוב שכך. אבל ברצינות, אם אתן יכולות לגרום לכך שהיא תפסיק לצמיתות עם כל הרעיונות האלה שאני לא אוהבת אותה/לא אכפת ממנה וכו', אז בהצלחה. זה יהיה נחמד. ולנושא אחר, אם כבר שפכתי את ליבי: אני מוצפת בדברים לעשות ;; יום ראשון יש לי מבחן במתמ', באותו ערב יש לי חוג היפ-הופ, אני ישנה ימים ראשון ושני בפנימייה, אני מוצפת בשיעורי בית (בעיקר בגיאומטריה במסריחה הזו), ובסוף לא אספיק לעשות מה שאני צריכה עד יום חמישי, כשאני הולכת למרכז למחוננים... יש לי לתרגם קטעים בשביל הפרוייקט שלי, להכין סרטון פלאש (ועדיין אין לי אפילו את התוכנה בשביל זה) ולכתוב תוכנה קטנה ומטומטמת ב-C#, ושוב - עדיין אין לי את התוכנה בשביל זה... I'm doomed. אע, זהו... סורי על החפירה... ותודה שקראתם. XD שבת שלום! לאב רוזה