*צומי*

little Inu girl

New member
*צומי*

אני צריכה צומי וחיבוקי!!! אני מרגישה כאילו אחותי שונאת אותי!! =[ דברו איתי!!!!

Dark Neko

New member
היא לא שונאת אותך ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

*צומימימיצומיצומיצומיצוצוצומי* אז מה... את באה לפה הרבה?

Dark Neko

New member
אני לא יודעת אבל זו אחותך ../images/Emo41.gif

היא אוהבת אותך ^^ גמאני לפעמים מתעצבנת על אחותי הקטנה והיא חושבת שאני שונאת אותה, אבל היא אחותי ואני אוהבת אותה מאוד...

AnNa ChAn

New member
עו פעם אחותך לקחה את המחשב ?!

תעיפי אותה משם , ותמסרי לה שהיא לא אוהבת את הארו סומה כמוני ! אני יודעת את סוג הדם שלו ! את הגובה שלו ! את המשקל שלו ! את תאריך הלידה המדויק שלו ! בוחעחעחעחעחעחעחעחע*שיעול*בוחעחעחעחעחעחעחעחעחע*שיעולשיעול*בוחעחעחעחעחעחעחעחעחע............................................................... ובנימה מסתורית ואלימה זאת אני מסיימת את תגובתי

Lust chan

New member
*צומי*../images/Emo135.gif

עם כמה שאת מדוכאת, תעשי טובה ובפעם הבאה תשרשרי את זה לשרשור צומי, את לא חושבת שחבל לפתוח הודעות חדשות על משהו שאפשר לשרשר?

NoAmItA ChAn

New member
*צומיצומי*

דיברתי עם אחותך והיא אמרה לי שנעלבת מזה שהיא אמרה שהיא לא אוהבת חלק מהאנימות שאת אוהבת. אז את לא כל כך היית צריכה להיעלב כי היא רק אמרה מה היא חושבת, ואחרי הכל חופש הביטוי במדינה שלנו - יש. ואם היא מסלקת אותך מהמחשב תבקשי ממנה שתפסיק ^^.

little Inu girl

New member
תודה...

נה נו דה!!! נימנים.. את רוצה לדבר איתי במסן??? תוסיפי אותי: [email protected] אבל חוץ מזה... זה לא בדיוק מה שהעליב אותי... היא אמרה לי שהאנימות שאני רואה הן מטומטמות והיא יודעת שאני ממש קשורה לאנימות שאני רואה... והיא גם אוהבת סתם לעצבן אותי!!!

NoAmItA ChAn

New member
אה...

אני אוסיף ^^. ו... טוב, אולי זה באמת מה שהיא חושבת ואם זה פוגע בך שהיא אומרת את זה תגידי לה ותבקשי ממנה שתפסיק. אני בטוחה שהיא תפסיק להגיד את זה לידך אם תבקשי ממנה יפה ^^.

lovesessh

New member
אני לא אמרתי שהן מטומטמות.

אמרתי שהן דביקות מדי לטעמי, וחמודות בצורה במפחידה אותי. בבקשה אל תעוותי את הדברים שאני אומרת, תודה. אה, כן. אני לא אוהבת לעצבן אותך, אני מעדיפה שהיחסים בינינו יהיו יחסי אחיות תקינים ובריאים, ושלא יצטרכו לגרור אותך לחתונה שלי בעוד 4-5 שנים. לאב רוזה

lovesessh

New member
זה בכלל לא המחשב שלה

עד שהמחשב הפרטי שלי יחזור אלי, המחשב שנמצא בחדר שלה הוא של שתינו... וחוץ מזה, אתמול היא בכלל לא נתנה לי אפילו להתקרב אל המחשב. ככה שאין לה זכות דיבור. ואם היא כ"כ אוהבת לחשוב שאני שונאת אותה, אל תעצרו בעדה, היא כבר מדברת ככה כל הזמן. לי אישית כבר נמאס מרגשות האשם האלו שהיא גורמת לי שוב ושוב. ולמרות שמאוד אכפת לי ממנה, לפעמים אני מקווה שאשנא אותה כדי שלא יהיה לי בכלל משנה מה היא חושבת עלי. אבל זה לא יקרה. וטוב שכך. אבל ברצינות, אם אתן יכולות לגרום לכך שהיא תפסיק לצמיתות עם כל הרעיונות האלה שאני לא אוהבת אותה/לא אכפת ממנה וכו', אז בהצלחה. זה יהיה נחמד. ולנושא אחר, אם כבר שפכתי את ליבי: אני מוצפת בדברים לעשות ;; יום ראשון יש לי מבחן במתמ', באותו ערב יש לי חוג היפ-הופ, אני ישנה ימים ראשון ושני בפנימייה, אני מוצפת בשיעורי בית (בעיקר בגיאומטריה במסריחה הזו), ובסוף לא אספיק לעשות מה שאני צריכה עד יום חמישי, כשאני הולכת למרכז למחוננים... יש לי לתרגם קטעים בשביל הפרוייקט שלי, להכין סרטון פלאש (ועדיין אין לי אפילו את התוכנה בשביל זה) ולכתוב תוכנה קטנה ומטומטמת ב-C#, ושוב - עדיין אין לי את התוכנה בשביל זה... I'm doomed. אע, זהו... סורי על החפירה... ותודה שקראתם. XD שבת שלום! לאב רוזה

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה עם הכל %^#^@^@$%

ואני דיי מיציתי את מה שאמרתי שבהגבות הקודמות שלי XP

mikokikyo

New member
פעם הבאה אולי כדאי להתחיל את כל אלה

באותו יום/ביום שישי/ביום שבת בבוקר ^^" בהצלחה^^

lovesessh

New member
אני משתדלת, רק שהפעם יש קצת בעייה..

אבל אין לי כוח להסביר XD אע, אני הולכת לאכזב את כולם עם הפלאש ;; זה בערך מה שהכי מציק לי כרגע. ;; לאב רוזה

lovesessh

New member
אה, וגם שישי/שבת זה לא טוב בשבילי

כי אני דתיה... (שישי עוזרים בבית להכין בשבת, ושבת... >.> אתם יודעים איך זה.) אבל תודה על העצה^^ לאב רוזה

lovesessh

New member
*להכין לשבת

לאב רוזה (אני באמת צריכה להפסיק לכתוב את זה, אה?...)

mikokikyo

New member
אתם עושים סרטוני פלאש כאלה?

שבהתחלה צריך רק דמויות פשוטות וזה?
ווו... נו, לא יודעת להסביר

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif נה..

ריבים וזה, תמיד קורה. היא לא שונאת אותך, באמת שלא.

למעלה