צומי:'(

noasne

New member
צומי:'(

היי.. חג סוכות שמח לכולם. טוב לא לי בכל אופן:[. אני ממש מיצטערת שפתאום אני נופלת עליכם על כל הבעיות הדפוקות של החיים שליי. פשוט, אני לא יודעת למי אני יספר הכל ואתם הכי קשובים ומבינים בעולם. ממש תודה אתם אנשים מדהימים. כבר הרבה זמן ראיתי את ההורים שלי וסבא וסבתא והדודים כולם מתלחששים ועצובים. ושאלתי אותם "מה קרה?" אז אף אחד לא אמר לי. רק היום דודה שלי הקטנה ביקשה ממני את הטלפון שלי כדאי שאני יתקשר להורים שלה. במצב אחר הייתי ישר נותנת לה את הטלפון בלי לשאול כלום. אבל היא אמרה שזה דחוף ושאלתי אותה מה קרה ולמה היא צריכה. אז היא נישברה והתחילה לבכות וסיפרה לי שההורים שלה עצובים והם לא יצאו מהבית כבר שבוע וחצי. והם כל הזמן עצובים ובוכים. ואמרתי לה שגם ההורים שלי ככה. אז היא סיפרה לי שהיה סיכסוך גדול מאוד של המישפחה. עם מכות והישתכרות. ואפילו שדודה שלי ניסתה להיתאבד מכך. הייתי המומה. והתחלתי לבכות. רצתי. לא יודעת לאן. לאן שהרגליים לקחו אותי. אחרי שנירגתי קצת חזרתי לבית של הדודים שלי. כל המשפחה הייתה שם כי בנינו סוכה נורא גדולה. אז פתאום ראיתי את דודה שלי. איריס. כולה רזה וחיוורת ועצובה. כולה אדומה מבכי. ולא האמנתי דודה שלי. הכי שמחה בעולם והכי מאושרת. צוחקת מהכל. דודה שלי ניראת ככה?! אז סתם דיברתי אליה. והיא בכלל לא ענתה לי. שתבינו היא מבוגרת. לא בת 14 כמוני. בת 30. לא ידעתי מה לעשות. עכשיו כולם מתייחסים אליי כאילו אני איזו זומבית שנחתה שם ולא קשורה. מיתאלמים ממני. ואמא שלי כל הזמן בוכה. אני פשוט לא יודעת מה לעשות. מיצערת על המגילה. חג סוכות עצוב לי:(

Lust chan

New member
*המוןהמוןהמוןצומי*../images/Emo135.gif

וואו. ממש אין לי מה להגיד. אני מקווה שהכל יסתדר 3333>

Nittle Grasper

New member
אמפג ;; *צומיצומי*

אני לא יודעת מה להגיד ;; מקווה שהכל יהיה בסדר ;; אם את צריכה לדבר אומשו את יכולה לפנות אלינו או אליי בפרטי אומשו

NoAmItA ChAn

New member
*המוןהמוןהמוןצומי*

אל תדאגי ;; הכל יסתדר והם ישלימו ויהיה טוב ;;

YuviChan

New member
צומיצומיצומיצומיצומיצומי ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

אני בטוחה ומקווה שהכל יסתדר במהרה ^.^ אבל לא לדאוג, אולי ייקח קצת זמן אבל בסוף הכל יסתדר. תיהיי אופטימית.. אם את צריכה אותי- אני כאן לשירותך: [email protected]

SaijinKun

New member
*יותר צומי משאפשר לכתוב*

אממ.. אין לי מה להגיד. אבל אני נותן את כל הצומי שאני יכול. ותסתכלי על הצד האופטימי, אף אחד לא נפטר. כל הדיכאון הזה יעבור, אם לא היום אז מתישהו. אז, אממ. *הרבהצומי* *חיבוק* יהיה בסדר.

טוב תקשיבו אנשים..

זה כבר עבר את קו הצומי לכל הרוחות >_< ;;; ובאמת, לא משנה כמה פעמים אני אכתוב צומי, זה עדין ישמע לי מעל ומעבר לצומי, אבל *שתקי!* טוב אני אשתוק. צומי
@_@ א-אלה..

../images/Emo15.gif צומיצומיצומיצומי

*חיבקו גדול* אנחנו פה תמיד. כשמישהו עצוב גמלנו עצוב. אני בטוחה שהכול יהיה בסדר, משפחה זו משפחה. תנסי לגרום למישהו לדבר איתך, תנסי לגרום להם להבין שגם לך קשה עם סזה. אולי תגייסי את כל הצעירים ותנסו לפייס, אצלנו זה עבד כשהצד של אבא כעס עלינו (ויכוח על אלוהים עם דתיים= צרות. אבל אבא שלי לא ממש הפנים את זה).

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif |צומי|

אל תתאגי זה יעבור, אני מכירה את זה.... אים את רוצה לדבר אני שם [email protected] (דואר) יהיה בסדר

noasne

New member
אני עוזבת את הפורום:'(

כן... דבר ראשון מיצטערת שאני פותחת שירשור חדש. פשוט אני לא יודעת לאן לשרשר את זה..:[ אז... תודה רבה על כל העצות שנתתם לי... לצערי הן לא עזרו. והיום דודים שלי לא באו כי אנחנו באנו. אז אם לא רצו לבוא.. אזז.. עברתי דרך די ארוכה פה.. למרות שאולי לא כתבתי המון הודעות. רק היסתכלתי ושתקתי. הייתי קשובה לכל מה שקרה פה. אפעם לא הקשיבו לי ככה. רצינית:] אז כן יש לי יותר מדי עומס בחיים. יותר מדי בעיות ואין לי מספיק זמן לנהל פורום. אתם בטח חושבים-כמה בעיות אמורות להיות כבר לנערה בת 14? אז תאמינו לי יש הרבה.. גם כשאני לא יהיה פה אני תמיד אזכור אתכם. תמיד תיזכרו. אתם הפורום הכי שולט בתפוז. אני אוהבת אתכם מאוד מאוד:] בחיים אני לא אשכח אתכם. גם אם אתם חושבים שאני בטח איזו מפגרת בלי חיים. תמשיכו לתפקד יפה כמו שאתם עדיין:] גם כשאינויאשה כבר ניגמר... סליחה על הכל. נועה3>

kaguma2006

New member
נתגעגע :_:

שתצליחי בהמשך דרכך ושתחזרי לפה מתי שרק תוכלי.הרבה אושר.

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אוך! גומן *חיבוקע*

אני מבינה אותך! אבל את תחזרי מתישהו נה? ובמידה שאת מפגרת בלי חיים אני קומקום ><

Nittle Grasper

New member
בהצלחה =[

ממ גמנחנו בסביבות גיל 14, וחלקנו מבינים שזה שנמצאים בגיל הזה זה לאו דווקא חסר בעיות רציניות.. =\ מקווה שיהיה לך טוב
3>

Dark Neko

New member
להתראות :( |וגם בקשר אליי ../images/Emo41.gif

לא הייתי פה כמה ימים נאמממ שתלו לי תולעת במחשב ואני מפרמטת קיצר הלך עליי עד שיתקנו לי את המחשב אני מתחרפנת כל יום בבית ^^" אחזור כמה שיותר מהר... ולהתראות לך ^^"

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifניתגעגע../images/Emo29.gif

היה לי כיף להיות איתך באותו פורום בהתצלחה בהמשך ותגיעי לגדולות

למעלה