צומי.

TanTanIM

New member
צומי.

לא ממש קשור לנושא אבל חייבת קצת תמיכה... היה לי היום מועד ב' במתמ - מבחן אחרון לפני מתכונת, ויותר מ60, אני לא אקבל. ואני מרגישה כלכך חרא, כיאילו למה הולך לי כלכך רע, וזאת טעות כלכך דפוקה שהרסה לי תרגיל שלם, שידעתי שטעיתי אבל לא תיקנתי. אוף באלי למות, איך אני אלמד תואר בפיסיקה איך אני יעשה כל מה שרציתי אם אני כלכך דפוקה במתמ. אני יודעת שזה כולה מבחן אחד וזה אבל ככל הנראה מגן מעל 80 יהיה לי בנס. אוף למה אני כזאת חסרת כשרונות, הומניים אני שונאת ובראליים אני כנראה לא כזאת טובה כמו שחשבתי. אוף היום פשוט חזרתי מהמבחן, התחלתי לבכות ונרדמתי, זה כלכך מתסכל. סורי על החפירה, ערב טוב לכן.

oO Barbie Oo

New member
איזה שאלון?

ובחיי שיגיע שלב בחייך שתקלטי כמה שזה חסר חשיבות

Reverb

New member
../images/Emo201.gif

אני ממש מבינה את התסכול שלך, גם לי לימודים חשובים מאוד. אבל תזכרי שלבית ספר בסה"כ יש אינטרס שהתלמידים יצליחו ויקבלו את הציונים הגבוהיים ביותר שהם יכולים, ואם זה רק מבחן אחד אני די בטוחה שהוא לא ישפיע על ציון ההגשה. תתרכזי יותר במתכונת ואם יילך לך טוב בטוח יפרגנו לך!!! מקסימום כמה דמעות למורה בשיחה על ציוני ההגשה והיא/הוא מעלה לך 5 נקודות! וזה שלא הלך לך טוב או שאת עוד לא שוחה בחומר ממש לא אומר שאת לא טובה בראליים, זה טיפשי להסיק מסקנות כל כך החלטיות וכוללניות על סמך מבחנים בבית ספר. הבנה מתמטית זה הרבה יותר מזה ואני בטוחה שאת תצליחי!

TanTanIM

New member
../images/Emo140.gifתודה על העידוד

זה ממש נחמד לשמוע שאנשים מאמינים בך, נותן מוטיבציה וזה, פשוט לא הרבה עושים את זה במיוחד לא החבר ואז זה מוריד לשפל חדש. אני באמת מאמינה שעם קצת רצון ויכולת אני אוכל להגשים את החלום וללמוד אסטרופיסיקה, נחרוש למתכונת ונקווה לטוב.

GrowingMadness

New member
../images/Emo12.gif

קודמכל אני חייבת להגיד שלדעתי את שיא המגזימה. לא מדובר כאן על בגרות חד פעמית שניתן לעשות פעם בחיים, מדובר כאן על בגרות במתמטיקה שאת יכולה להשלים עד גיל 30!. לא תקבלי ציון טוב בזאת? גשי במועד קיץ פשוט! אני מבינה שזה מבאס תתחת לגשת עודפעם וזה, אבל אם את לא מרוצה מהציון וחשוב לך לקבל ציון גבוה- אז פשוט תגשי שוב. ועזבי שמתמטיקה זה המקצוע שהכי הכי הכי אבל הכי קל להשלים. כי את יכולה גם אחרי התיכון להשלים את הבגרות הזאת, לעשות לפניה קורס של חודש ולצאת עם 100 [זו התוכנית שלי למשל]. להתחיל לרדת על עצמך שאת לא מוכשרת ולא חכמה... מה הקשר בכלל? סה"כ בגרות מטופשת במתמטיקה. [וכשתתגייסי ותסיימי תיכון אני מבטיחה לך שאת תחשבי בדיוק כמוני]. זה שלא תקבלי ציון טוב [וזה בכלל עוד לא סגור כי הרי לא קיבלת ציון עדיין] לא אומר שאת לא מוכשרת או חכמה בדברים אחרים.

TanTanIM

New member
זה פשוט היה רגע של חולשה

וחוסר תמיכה מהסביבה... ואני לא רוצה להשלים בגרויות אחרי בצפר מספיק יהיה לי את הפסיכו על הראש ושרות של 3 שנים. כל מקרה תודה על התגובה, ואני אלמד כמו שצריך למתכונת ואצליח במה שאני רוצה.

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

בכל מקרה, גם להשלים כמה בגרויות אחרי ביתספר זה לא כזה סיפור. והאמת שאני לא מכירה כאלה שמרוצים מכווול התעודת בגרות שלהם ולא מתכננים להשלים. גם אם יש להם ציונים סבבה. ואפשר לשאול למה שירות של 3 שנים? מה את הולכת לעשות בצבא?

TanTanIM

New member
השאיפה היא מדריכת סימולטור טיסה:)

ולהתקבל ללימוד פיסיקה זה לא כזה קשה אז אני מקווה להתקבל בלי יותר מדי כאבי ראש.

TanTanIM

New member
תודה ^^

אני באמת מקווה שזה מעניין ושאני לא מוותרת על קרבי בישביל לא לעשות כלום

TanTanIM

New member
למה? O:

זה כזה חלום ); אבל מסיבות כאלה ואחרות אני לא הולכת.

GrowingMadness

New member
לא יודעת...

הן סתם טוחנות ומתאמנות ובתאכלס לא עושות כלום. חוץ מלשמור במחסומים. >< לדעתי זה לא שווה את זה, יש מלא תפקידים שווים לבנות ולהיות קרבית זה פשוט לא אחד מהם לדעתי...

TanTanIM

New member
יש בזה משו

החלום האמיתי האמת היה עוקץ, כי בלי כלב זה באמת לא שווה, בעוקץ יש לך צ'ופר. כל מקרה גם ככה אני לא אהיה קרבית חח

למעלה