צומי מההורים?

צומי מההורים?../images/Emo186.gif

יו שנים שלא נכנסתי לפה ^_^ מישהו זוכר אות בכלל?
אניוואי היום רבתי עם אמא שלי. צעקתי עליה שהיא כל הזמן יורדת עלי. אז היא שאלה מה אני רוצה שהיא תעשה, אז אמרתי שתפסיק. ואז אחר כך היא שאלה למה אני בוכה אז אמרתי לה שאני מעוצבנת אז היא שאלה למה ואמרתי כי אני שונאת שיורדים עלי. וככה לאיזה רבע שעה... קיצר היא כל כך מעצבנת! אחותי הגדולה בת 26 והם קנו לה דירה. מאז- רק אני סובלת! הם כל הזמן מדברים רק עליה, ומתווכחים רק עליה, וחושבים רק עליה. היא הכי גדולה ואני הכי קטנה. זה כל כך מעצבן אותי!!! ואז כשאני באה לבקש משהו קטן מתחילים לצעוק עלי! הלווו אנשים? היא ביקשה דירה!!!!!!!!!!!!!!!!

טאזמניה

New member
יש משפט שאני אישית מאוד אהבתי...

מי שמפנה לך גב תפני לו גב בחזרה...

כן גם אני חשבתי על זה

יעני לעשות לה בדיוק מה שהיא עושה לי? חשבתי על זה כן..... הבעיה היא שאין לי מה להגיד עליה.... למשל פעם אחת ירד גשם והיא החליקה, אז אני מרחמת עליה על דברים כאלה.. ואבא שלי תרך לרדת עליה...

טאזמניה

New member
לא בקטעים האלה...אני מתכוון...

אל תדברי איתה...תהיי אילמת.... זה נותן הרגשה טובה ויוצא מזה רק דברים טובים ותראי שאחרי שתשלימו אז היא תהיה אמא הכי טובה בעולם.

HoNeY14

New member
לי זה קרה עם אחותי../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif

{היא בת 5} רבתי איתה איזה שבועיים ואחרי שהשלמנו היא מה זה אהבה אותי וזה היה ממש נחמד
אולי זה גם יעבוד על אמא שלך

*neta*

New member
אני גם בעד יחס גורר יחס

ואני מכירה את הבעיה.. לפני שנה וחצי אחותי חזרה לאחר שהייה של כמה חודשים בהודו וכל המזרח הרחוק, ולדעתי האישית היא נשרטה שם חזק, מאז היא שנה הייתה בבית סתם עבדה בשמירה וזה עד שיום אחד היא החליטה ללמוד. מאותו יום היא הפכה קדושה בבית, אמא ואבא כל הזמן קירקרו סביבה ודחפו לה רעיונות מדעי הרוח מדעי הסביבה מדעי משהו. באוקטובר היא סופסוף נרשמה למכללה וחשבתי שזהו זה יפסיק. אבל זה רק הגביר. הם התחילו לשאול אותה איך עבר יומה ומה היא למדה, (אגב נרשמה למשהו דפוק ביותר לרפואה אלטרנטיבית, פסיכולוגיה ופיזותרפיה משהו דומה..) ואז צצו מבחני סוף סמסטר והיה חייב להיות כזה שקט בבית כי היא לומדת. אני מאוד שמחה שהיא סופסוף החליטה ללמוד (היא לא נהיית צעירה יותר..) אבל מאז שהיא התחילה ללמוד כאילו שכחו שאני כבר לומדת באופן סדיר 11 שנה וגם לי יש מבחנים חשובים וגם לי יש יום בב"ס אבל אף אחד לא מתעניין..

*neta*

New member
אני כל פעם מחדש

מזכירה להם את המגרעות שלה (לא דבר יפה במיוחד אבל...ניחא
)

shiri_b

New member
זה

בסדר, ההורים שלי כן נותנים לי תשומת לב אבל אני עדיין מזכירה את המגרעות של אח שלי

למעלה