צום*
S sharon שרון New member 25/9/04 #2 לא. היא כנראה לא יודעת לשרשר אם תראה למטה היא כתבה צם בלי הו' וכנראה כתיקון תעות והיא לא יודעת לשרשר. תלמדי את אומרנות השירשור. צריך ללחוץ על הוספת תגובה.
לא. היא כנראה לא יודעת לשרשר אם תראה למטה היא כתבה צם בלי הו' וכנראה כתיקון תעות והיא לא יודעת לשרשר. תלמדי את אומרנות השירשור. צריך ללחוץ על הוספת תגובה.
S sharon שרון New member 25/9/04 #4 אז אולי היא התבלבלה במקום ללחוץ על הוספת תגובה לחצה על הודעה חדשה
S sharon שרון New member 25/9/04 #5 חחחחח אתמול רצחת אותי אבל זה לא טוב אסור לצחוק ביום כיפור אבל בכל זאת רצחת אותי...
G GILADOS New member 25/9/04 #1 חס וחלילה לרצוח אותך, טפו טפו טפו איך את מדברת? שאני ארצח אותך? ../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif בחיים לא, מה פתאום? שלא תגיד דבר כזה אפילו לא בצחוק ../images/Emo13.gif
חס וחלילה לרצוח אותך, טפו טפו טפו איך את מדברת? שאני ארצח אותך? ../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif בחיים לא, מה פתאום? שלא תגיד דבר כזה אפילו לא בצחוק ../images/Emo13.gif
S sharon שרון New member 25/9/04 #6 ../images/Emo13.gif עכשיו אני אעדר מפה לכמה דקות אני מחפשת אתרים ותמונות אצלי במחשב חי חי אז ביי בנתיים לכמה דקות
../images/Emo13.gif עכשיו אני אעדר מפה לכמה דקות אני מחפשת אתרים ותמונות אצלי במחשב חי חי אז ביי בנתיים לכמה דקות