KOMA- את לא חייבת בכלל.
מי אמ ר ואיפה זה כתוב בכלל שחייבים לצום ביום כיפור? למרות שאני צמתי מתוך הרגל ורצון. ואם לא הייתי יכול הממש לא הייתי כמריחה את עצמי תאמיני לי, אם לא צמת זה לא עושה אותך לא אחת מהעם היהודי,אל תרגישי עם עצמך לא טוב בגלל צום כזה או בגלל כל דבר שקשרו בנושא יהדות.הנה תראי אותי הוריי דתיים מאוד ואני ממש לא, אני מעשנת בשבת בחדר שלי והם אפילו לא מעירים לי,ואם כן זה יעזור?
שטויו תלא נורא . אז לא מצת אז מה ? קרה שמהו נורא עוד לא נפלו שמיים את תישראי כמו שאת נשמה וטובה ותורמת ותאמיני לישזה שווה את הכל קודם להיות בת אדם כמוך טובה רגישה ומועילה ורק אחר כך ענייני דת ומוסר. יש לי דודים דתיים שאוי ואבוי איך הם מד רים על אלו שחילוניים כמוני למשל ועם קעקועים או משהו אז מה? כל אחד יששה מה שטוב לא שום דבר לא נעשה בכפייה. אז בבקשה קומה שלי- אל תעצבי בגלל שלא צמת כי כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות יותר שמחה אם ליבך יש אבן , שאת שלוותך חדלה. אל מול עצבך אני מונחת שרועה, כואבת ולא רגועה, וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה.ב צבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך, את התקווה האמיתית שבחיי שואבת אני ממך ,,, בבקשה לעולם אל תהיי נעצבת כי כשאת נצעבת אני כמו לא קיימת.(זה היה מתוך שיר של עמיר בניון והוא מקודש לך ממני חברה יקרה) מקווה שתמיד המזל והאושר יארו לך פנים ושתמי דבכל שביל שתפסעי בו- יצמחו פרחים מלבלבים.-----אמן. ביי יקרה :מיקי