צום קל לכולם!

צום קל לכולם!

גם אם אתם צמים רק בין
ביס
לביס...
גמר חתימה טובה טאשה

אכן צום קל ו..

רק רציתי לומר.. שהייתי היום בדואר, והבאתי את עונות 4-3 של TNG בדיוידי. מי אמר שיום כיפור משעמם? שנה טובה! צום קל לצמים, וגמר חתימה טובה לחותמים. העיקר שיהיה יותר טוב ממה שכבר היה. ולפתוח את יום כיפור בעונה השלישית המצויינת נראה לי סימן מבטיח לשנה מוצלחת במיוחד
דרך אגב, למישהו יש מושג אם מתכננים להוציא את כל הסדרות במרוכז בדיוידי?

עד כה רכשתי ארבע עונות

הראשונה, השלישית והרביעית עלו כ"א 99 דולרים. השניה עלתה 104 דולרים. המחיר באמאזון משתנה מזמן לזמן. החיוב לפי שער הדולר באותו זמן, לפי נוהג חברת האשראי. עם הגעת החבילה לארץ תידרש לשלם מכס (אני חושב 86 ש"ח לכל עונה) כדי לשחרר אותה בדואר. בסה"כ כמעט 600 ש"ח לעונה. תלוי בשער הדולר. שווה כל אגורה. בהזדמנות זו אני פונה לקהל - דרושים משקיעים לרכישת העונות 5, 6 ו- 7. מיציתי כבר כמעט את כל בני המשפחה הפוטנציאלים וסחטתי את כספם.

G.O.D

New member
המ... מעניין.

לא יותר עדיף "להתלבש" על מישהו שסט לחו"ל ובכך לחסוך את דמי המכס? ד"א פרט לפרקים, מה עוד יש על הדיסקים?

אם אתה מתכוון שכרטיס טיסה לארה"ב

יותר זול מ 86 ש"ח דמי מכס. אז הוא לא. ומאחר ולי אין כסף, אני מכין מראש את המשקיע התורן שהוא נפרד מ- 600 שקל. אני לא מסביר שחלק זה על הקופסה, חלק משלוח וחלק מכס. כל עונה מגיעה עם ראיונות של השחקנים, המפיקים והיוצרים לגבי העונה. ראיונות מסיום ההסרטה, וראיונות חדשים יותר. משימות נבחרות מאותה עונה שהמרואיינים מדברים עליהן. ואולי עוד משהו ששכחתי. אתה יכול להציץ בקישור לאמאזון ששמתי קודם, יש שם פירוט של כל תכולת הדיסקים. חוצמיזה שהאריזות מ-זה יפות

למעלה