צום קל לכולם!

ילד רע 16

New member
יום כיפור! ../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo83.gif

מי צם? גמר חתימה טובה

SUPER ORI 1z1

New member
אין לי בר מצווה עוד!

נוסע מהבית שלי להרצליה!!!!! כל כיוון 25 ק"מ!!!!!!

adidasabc

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifגמר חתימה טובה וצום קל!../images/Emo13.gif

אני לא צם.
משהו נחמד ליום כיפור

lital20076327

New member
אתה עשית.?

אתה מסכים לשלוח את זה לחברות שלי ולהגיד כל הזכויות שמורות ל...כאילו לך..טוב?
יפהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהממם!!!!!!!!!!!!

digikids

New member
טעויות בסיסיות שחשוב להבהיר:

למי שכתב צום קל - זה אולי מאד טוב ויפה, אבל נהוג לאחל "צום מועיל", כי צום קל, זה כמו "שבת מחשב" או משו כזה
. למי שכותב: יום כיפור עוד מעט - סליחה. זו לא המטרה. אם באמת יש לכם סליחה תגידו אותה באמת, לא "כי יום כיפור". יום כיפור ועשרת ימי תשובה, נועדו כדי לחזור בתשובה על מצוות שבן-אדם למקום (=לאלוהים), ולא מצוות שבין אדם לחברו (כמו לכבד את ההורים, לא לגנוב וכו'). על מצוות שבין אדם לחברו, אי אפשר לכפר על ידי צום ותפילות, אלא רק על ידי בקשת סליחה, והסליחה נסלחת אך ורק אם חברך סולח. לכן הסליחות מיותרות מ-2 סיבות 1. האמת והכוונה שבסליחה. 2. מצוות שבין אדם למקום בלבד! עד כאן שיעור ביום כיפור. ועכשיו לברכה ממני
: יום כיפור שמח [כן, כן זה חג שמח] צום [קל ו]מועיל!!! המשך יומנעים
וכמובן, גבר חמיתה טובה! [גמר חתימה טובה] או
ושלספר חיים תחתמו!

Yarinv

New member
ובגלל זה אני מעדיף לא להכנס לענייני דת ../images/Emo122.gif

יש לך בעיות עם דת:p?!../images/Emo205.gif

חח סתם:p אתם יודעים שאם כל עם ישראל ישמור פעמיים שבת.. אז.. המשיח יבוא?!:) ואז כל הצדיקים יחיו.. תוכלו לשאול את אברהם אבינו, יהושע בן-נון, דוד המלך וכל הצדיקים למינם שאלות:p חח אז שווה לכםP:

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifנו באמת...../images/Emo122.gif

עובדה שבעבר, לפני תהליך החילון, היו הרבה דתיים ועדיין המשיח לא בא
(ומה הכוונה לשמור פעמיים שבת? שבת יש רק אחת! XD). חחח ואני זוכר שהסבירו לנו שמתי שהמשיח יבוא אז כל האנשים יקומו מבתי הקברות ויחזרו לחיים, ואני רק דמיינתי מיליון זומבים יוצאים מהקברים ומסתובבים בעיר
דימיון פרוע.

חח זה באמת אבל..../images/Emo205.gif

פעמיים שבת, הכוונה שנגיד תשמרי השבת הזאת שבת.. ואז שבוע הבא תשמרי עוד פעם שבת.. אבל זה רק אם כל עמ"י ישמור.. שלא ניראלי זה יקרה בחיים=//

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאוקיי, אז השנה יום כיפור נופל על שבת

כבר הרווחנו שבת אחת שעם ישראל ישמור אותה XD. עוד כמה שנים יום כיפור ייפול שוב על שבת ואז המשיח יבוא |משיח|
.

חח למה ניראלך שכל עמ"י ישמור אותה?../images/Emo205.gif

כל הילדים שנוסעים עם האופנים, זה לא נקרא לשמור:p חח לא ניראלי שזה יקרה אף פעם=//

ילד רע 16

New member
מי קבע שזה באמת? זאת אמונה ודת

מתי תפסיקו להתווכח על זה? זה טפשי מכיוון שלכל אחד יש דעה ואמונה משלו, אני לא חושב שהאמונה היא טפשית אז שלא תהיה כאן סקילה, אלא שלריב על עקרונות ואמונות זה מטופש, לדעתי אין כזה דבר, אבל זו רק דעתי, ואני מעולם לא התחברתי לדת בצורה חזקה, אני כן מתגאה בתנ"ך ובדת היהודית, אבל מרגיש שונה מדתיים ומהעולם הזה, זו התחושה שלי, ואני חושב שיש הרבה כאלה

למעלה