צום קל לכולם. אני חדשה פה

tropicbird

New member
רציתי רק לענות....

קודם כל לשם ההבהרה: אין לי שוב נטיות הומו-לסביות כל שהם. רק רציתי לומר שהרמב"ם (הלכות איסורי ביאה פרק כ"א הלכה ח') פוסקים בצורה מפורשת ש"נשים המסוללות זו בזו (בעברית צחה: לסביות) אסור וממעשי מצרים הוא שהוזהרנו עליו שנאמר כמעשה ארץ מצרים לא תעשו,... אע"פ שמעשה זה אסור אין מלקים עליו, שאין לו לאו מיוחד והרי אין שם ביאה כלל, לפיכך אין נאסרות לכהונה משום זנות ולא תיאסר אישה על בעלה בזה (כשם שנאסרת בבגידה) שאין כאן זנות, וראוי להכותן מכת מרדות הואיל ועשו איסור, ויש לאיש להקפיד על אישתו מדבר זה ומונע הנשים הידועות בכך מלהכנס לה ומלאצת היא אליהן." לסיכום: 1) מעשה הומו-לסבי הוא אסור באיסור דאורייתא קל מפני שאינו לאו מיוחד 2) העונש הוא: המלצה לבית הדין להכותן מכת מרדות- עונש שנותנים על לאו דרבנן (שהוא קל יותר מדאורייתא) 3) אין כל קשר בין זה לבין זנות. ולכן: אין היא אסורה לכהן ואין כל הבדל בין נשואה לרווקה (מבחינת דין של נשואה המיוחדת לבעלה....) ראוי להדגיש: כל זה נאמר על נשים בעלות נטיות "לא רגילות" אך לא עש גברים שכן אצל גברים זה אסור בתכלית האיסור.

חומד

למה את מכניסה את עצמך לקשר רציני עם אישה נשואה?! זה סתם יסבך לך את החיים.. את עדיין צעירה ואני בטוחה שאת עדיין מחפשת את עצמך.. אז בתוך כל סערת הרגשות שאת עוברת עם עצמך את גם צריכה אישה נשואה ?! שמרי על עצמך!

למעלה