צום מועיל!

Angelus

New member
צום מועיל!

וחופש ארוך ורגוע לכולם! (שימו לב היטב לתמונה שהוספתי.....)

TheLost

New member
צום מועיל!

מי כאן צם? ומי כאן עושה מרתוני טלוויזיה? ומי עושה גם וגם?
אני אנסה להתענג מהחופש כמה שיותר, כי כרגע גיליתי שחופש סוכות הולך להיהרס לי לגמרי
בלעכ, life sucks וכו'

Angelus

New member
אנוכי צם

מגיל 11 (למה לא המתנתי לגיל 13?). יש לאנשים טראומה מיום כיפור; יצא לי לשבת עם כל החבר'ה הערב באיזה בית קפה, וכל אחד זע באי נוחות בכיסאו, עד שבסוף אחד שאל "אז מה.... יום כיפור מחר" - מה שגרם לנו לקבוע תכניות, כמו כל שנה (להסתובב באיזה איזור בו רואים את כל העולם ואחותו.. ואז כנראה נפרוש לאחד הבתים הקרובים לשחק משחק של חננות ולהירדם. מדוע חופש סוכות הלך פארש?

TheLost

New member
יום כיפור זה אכן טראומטי.

מה, אני היחידי פה שראה drawn together? ובנוגע לסוכות- סיפור ארוך, לא מעניין, ומדכא.

Angelus

New member
זו הסדרה

עם החבר'ה המצויירים שמאמללים אחד לשני את החיים? זה די מצחיק, אם אני זוכר כראוי.

Roncha87

New member
צום קל ../images/Emo13.gif

אני עושה חשבון נפש על בסיס יומי. לא צריכה כל כך את יום כיפור. שיהיה לכולם יום טוב, צום קל ומועיל כמו שכתוב הנ"ל. אני אקרא המון ספרים ואראה המון סרטים.

hodown

New member
צום קל

רציתי לצום השנה אבל אני כולי חטאים פה. אין אפשרות כזאת. יש לי עוד עניינים "לטפל" בהם. ואולי יתחילו הלימודים בקרוב מי יודע.

Angelus

New member
נשמע חשאי

את יכולה לפרט? מה זאת אומרת "ואולי יתחילו .... מי יודע" איך זה עובד ברומניה? הטלת מטבע?!

hodown

New member
טוב...

רוב השנה שלנו (שנה א') לא הגיעה והלימודים נדחו כי לא היו מספיק אנשים שהגיעו לרומניה וכביכול נרשמו- אישרו את הלימודים שלהם. הבעיה היא שגם מי שהגיע וכן רצה להירשם יכל לעשות את זה רק החל מה-1 לאוקטובר ז"א שבוע שעבר אבל הבעיה היא שאתה לא לבד יש עוד אלפים שנרשמים לתוכניות אחרות כולל רוקחות ורפואת שיניים. אז תנסה לדמיין אלפי אנשים מנסים להידחף (בצורה מאוד אכזרית ויש לי סימנים כחולים שיוכיחו את זה) לדלת אחת מסכנה. אז המספר קטן היום משמעותית והבנתי בעצם שאני רשומה והפרוצדורה הזאת הייתה מיותרת מיום שישי כי ביום שישי איכשהו הצלחתי להירשם עם מסמכים חסרים (אל תשאלו אותי איך אני רק שמחה) וזהו היום היה רשמית השיעור הראשון שלי- הרצאה (יותר היכרות עם הקיבוץ גלויות שהולך לנו שם ועם הפרופסור) בביופיזיקה. הייתה אמורה להיות גם מעבדה בביוכימיה אבל בכל זאת לא היה מספיק אנשים בקבוצה שלי. אניווי הכל הסתדר ואני הולכת לבית הכנסת עוד מעט.

SheepyLife

New member
היי חיה

(אל תהרגי אותי) טוב שאני שומעת על דברים כאלה מהפורום.. אניווי.. סתם התחשק לי להראות נוכחות פה (אפחד לא מכיר אותי, טוב שכך) C YA SIS!

hodown

New member
../images/Emo6.gif סליפי לייף??!!

נו באמת... תודיעי שאת חדשה לפחות... כראוי

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif הניקניים שלי צריך להיות סליפי לייף ../images/Emo3.gif

hodown

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אוי כמה שזה נכון- את ושותפה שלי גם חח

SheepyLife

New member
אני לא חדשה

אני תמיד הייתי פה, רק שמרתי על פרופיל נמוך. שיפי לייף (חיי כבשה) בגלל השיער והתרגום של שמי במילון, שאם תחפשי זה יהיה 'כבשה זקנה' בקיצור, נדפקתי! היי, אני רחל :)

Angelus

New member
אהלן רחל

(אנחנו מכירים אותך!). הידעת שרחל זו כבשה בעברית? עכשיו השם שלך תופס משמעות נוספת. איך בלי חיה בבית?

למעלה