צום וניקוי גוף

אדםbar

New member
צום וניקוי גוף

האם נכון שכדאי לצום כפעם בחודש כדי לנקות את הגוף? רציתי לדעת אם היהי נכון לבצע צום של יממה שלמה (אחת לחודש) כאשר אני לא אוכל כלום אך שותה רק מים? או שיותר טוב אם אשתה מים ותה נענע? שמעתי גם שכדאי יממה שלמה, אחת לפרק זמן, לאכול רק צנימים ולשתות מים. איזו דרך היא הנכונה? תודה מראש על התשובה

צום של יממה אחת בחודש בד"כ לא מזיק.

אלא אם אתה סובל ממחלות מיוחדות, או שאתה במקרה בהריון, מה שלא נראה לי מתקבל על הדעת. מומלץ להרבות בשתיית מים וחליטות. לא לשתות תה מכל סוג שהוא, גם לא תה ירוק. נענע בלבד בתוך כוס מים זה בסדר גמור. על עניין הצנימים לא שמעתי. בהצלחה. שירי.

יש הרבה סוגים של צומות

האני מאמין שלי אומר, שלצום יש מטרה. לא כולם צריכים לצום. לרוב הגוף יודע לעשות את פעולת הניקוי לבדו. אך אם אכן מדובר בתזונה גרועה ומלאה בחומרים מתועשים, ג'אנקיה אחת גדולה. אפשר לצום וגם זה מומלץ תחת הדרכה מאדם מוסמך. מה לעשות בראו אותנו עם מערכת עיכול ואיברים שדורשים מזון לפעילות תקנית. כאשר יש סיבה נראית לעין לעשות צום זה אפילו מומלץ, שוב יחד עם אדם מבין בדבר. הצומות שאני ממליץ כוללים, מיצים של מזונות ירוקים עליים. אם כבר מנקים את הכבד, לתת לו את מה שהוא אוהב ושגם מכיל ויטמינים חיוניים. green magma יכול להוות פיתרון יעיל. בהצלחה

למעלה