צ'ולי מרגישה יותר טוב? (איז'ה כיף לי...)
ל ליאור השריף New member 14/12/03 #4 ממש ממש מפחיד.... אני רציני... בס"ד לא מומלץ לחולי לב ליולדות או לכל אדם רגיש אחר...
T tiki tiki New member 14/12/03 #5 חחחח כל מי ששלחתי לו אמר שזה ממש מפחיד...מוזר:/ זה לא היה כזה מפחיד..
צ צופי וחורפני New member 14/12/03 #8 אמאאאאאאאא../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif../images/Emo5.gif זה כ"כ מפחיד עד שאני לא מצליחה לפתוח את זה
אמאאאאאאאא../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif../images/Emo5.gif זה כ"כ מפחיד עד שאני לא מצליחה לפתוח את זה
א אפרת 3 נקודות New member 14/12/03 #9 לכו תוכיחו שזה לא פברוק של מחשב ב"ה וגם יש תמונות ממש מתושטשות ובאמת מה זה "קל" לזהות שזה אדם! וזה ממש לא מפחיד!
לכו תוכיחו שזה לא פברוק של מחשב ב"ה וגם יש תמונות ממש מתושטשות ובאמת מה זה "קל" לזהות שזה אדם! וזה ממש לא מפחיד!
א אושרה במלרע New member 15/12/03 #12 חחחחח זה ענק אני מכירה את זה כבר בס"ד שלחתי את זה לפול באיסקיו כולם מזה פחדו ושאני ראיתי את זה............. אושרה
חחחחח זה ענק אני מכירה את זה כבר בס"ד שלחתי את זה לפול באיסקיו כולם מזה פחדו ושאני ראיתי את זה............. אושרה