צולבים את החדשות?

qwertyu124

New member
למעלה בפורום

כלים ומידע -> הודעות נבחרות -> לחפש "גידי", ולמצוא 2 הודעות. זו אחת מהן.

madona100

New member
מועדון החברים המנומסים של חנה בבלי

המתין לתורו בסבלנות... אפשר??

��האם הנשלטת היא בבחינת רכושך?
��האם לקחת חלק במפגשי בדס״מ מרובי משתתפים ואיך זה הרגיש עבורך?
�� האם החלק ה״אדנותי״ באופייך זוקף את ראשו בסיטואציות כמו עבודה, טיפול בילדים וכד׳?
�� "זה שעולה או זה שיורד?"

G מאסטר

New member
סליחה שנידחף ...

A לוןA

New member
זה לא אני על הצלב פה!

אבל דווקא בא לי לענות אז-
��האם הנשלטת היא בבחינת רכושך?
לא. לא רואה את זה ככה. הנשלטת שלי היא שלי (אולי אפילו אפשר להגיד- משוייכת לי)- אבל היא לא בבחינת רכוש.
��האם לקחת חלק במפגשי בדס״מ מרובי משתתפים ואיך זה הרגיש עבורך?
אם הכוונה לפליי פארטי'ז- כן. זה היה מאוד מחרמן מצד אחד, מאוד מעורר מנטלית (האפשרות לקבל הצצה להתנהגויות מיניות ובדסמיות של אחרים היא נהדרת בעיני)- אבל זה היה לי גם מוזר, מאחר והבדסמ שלי נחווה כמשהו נורא אינטימי- לחשוף אותו מול אחרים הרגיש לי שונה.
�� האם החלק ה״אדנותי״ באופייך זוקף את ראשו בסיטואציות כמו עבודה, טיפול בילדים וכד׳?
כן. מאחר ובין היתר אני חי בדסמ 24/7, זה לא משהו שממש עוזב אותי אף פעם, וגם בעבודה, מול לקוחות או עמיתים אני טיפוס מוביל (ועקשן, אבל זה סיפור אחר)
�� "זה שעולה או זה שיורד?"
"העיקר זה לקוד קידה עמוקה ולומר צפרא טבא גברת זליבנסקי" (אם יש משהו שקונה אותי, זה הגשש...ובייחוד הכה את המומחה...)

אהבתי את התשובות

אני גם מתחברת ל"חי בדסמ 24/7" באופן שאתה מתאר את זה (להבדיל מהתפיסה הרגילה של 24/7).

המממ...

יש את מה שכולם מכירים כמערכת יחסים בדס"מית 24/7 - מסירת שליטה מוחלטת. קשה לי עם זה, לא מתחברת לזה. ההיא שכתבה שהיא stay-home-sub - בכלל! היה לי ממש קשה לשמוע את זה. התחבר לי ישר למעצר בית וחוסר-חיים. לא הרגשתי נוח עם זה, מודה (אבל זכותה, מה אכפת לי?).
לעומת זאת - אני מאוד מתחברת לתחושה הרגשית/מנטלית שמתקיימת יום יום ושעה שעה, 24/7. אני תמיד הנשלטת שלו, גם אם הוא עוזר לי עם הכלים או מכין לי ארוחת בוקר כשאני מגיעה אליו בדיוק כמו שאני מכינה כשהוא מגיע אליי (כזכור אני נענשת אם לא
), וזה שם אפילו כשהוא לא נמצא ליידי או כשאני בעבודה או בסרט/מועדון עם חברות - זה פשוט שם כל הזמן.
זה כאילו יש מעין מצב תודעתי/רגשי/מנטלי שלא קשור למשהו טכני, והוא לא צריך להכתיב לי מה ללבוש (
) כדי שאהיה במצב הזה, 24 שעות ביממה

גם אהבתי את מה שכתבת על מי שאתה בעבודה שלך - כי אני עובדת במתן שירות, אז גם אצלי זה מאוד מאוד מתחבר. גם אם אוביל קבוצה או אהיה אחראית על משהו (וזה קורה המון ואני אוהבת להיות במקום הזה) - מבחינתי זה תמיד יהיה כדי לשפר את השירות

"זה לא משהו שממש עוזב אותי אף פעם" - כתבת. מזדהה

madona100

New member
הי Aלון, מוסיפה עוד שתי שאלות:)

נתחיל בשנייה, כי את התשובה לראשונה בליינד אתה יודע:))
שליטה ואהבה.. MUST מבחינתך??

יאאא, אפשר לענות על גם?

התשובה שלי בטוח תפתיע

כי דווקא כרומנטיקנית חסרת תקנה שחושבת ששליטה+אהבה זה הכי הכי - אענה על זה ב: לא. ממש לא MUST.
כמו שעושים סקס גם בשביל הכייף - מבחינתי אפשר לעשות גם שליטה/בדס"מ רק בשביל הכייף. גם ככה ממש לא בא לי סקס ונילי
אז שיהיה טכני, למי אכפת? אז זה יהיה אחרת והעומק יהיה שונה, אבל אפשר.
הפוך, לעומת זאת - אהבה בלי שליטה - לא יודעת אם אוכל לחיות עם זה. זה מהותי לי מדי.

סליחה שנדחפתי

A לוןA

New member
עוד שאלה ועוד שאלה

שימי ל' בחוץ נעשה ביצפר

זו שאלה מורכבת- האם אני יכול לשלוט בלי לאהוב, והאם אני יכול לאהוב בלי לשלוט
שליטה בלי אהבה- שליטה עמוקה, כזו שהיא מעבר לסטוץ או למפגש הבודד תמיד תבוא מלווה ברגש. ביטחון, אמון, חיבור הם גם רגשות- למרות שאינם אהבה, ומבחינתי החיבור הזה קריטי. בלעדיהם (בתוספת תקשורת) השליטה חסרה בעיני.
אהבה בלי שליטה? ניסיתי. נכנסתי למערכות וניליות- והן הפכו מהר מאוד לבדסמיות- לעיתים גם בשם, לעיתים במהות ובתוכן. אני מניח שלאהוב בלי לשלוט יביא אותי למצב של תסכול, והייתי מעדיף לא להיכנס לשם בכלל

(ואם את בענייני גשש- באיזה מערכון נאמר "תנבחי לי שאת אוהבת אותי!!!"?)

BLACK LABELIT

New member
כמה מתיקות באיש אחד...

האם הסמיילי אמור לשנות את המשמעות לסתימות? יש מילה כזו בכלל?

למעלה