צוחק מי שצוחק אחרון

צוחק מי שצוחק אחרון

פנינה רוזנבלום, אשת עסקים שמעוררת אצלי הערצה רצון אמיתי לעבוד איתה. עכשיו היא פתחה רשת מכונים להסרת שערות בליזר ב ה צ ל ח ה (מה שיקרה גם בלי האיחולים שלי..)

צוחק מי שאוכל אחרון

אתמול אחרי יומיים של יסורים ומלחמה ב/ועם דימיון מודרך, הוכנסו אחר כבוד השוקולד והבננה לשנויץ (של לחם ארומה חום)
ונאכלו בהנאה אם כי ביסורי מצפון אל תוך קיבתי המיוסרת
והכל בגללך

ולמה ביסורים?...

אם החלטת שבא לך על עונג כזה למה לא להנות ככה מכל ביס
וללעוז לאט ולהרגיש את הטעם ה
המתקתקה והשילוב של
המתוק ולחוש את טעמם בלשונך ולבלוע עד המסתם בכףףףףףףף? אם החלטת היום לחטוא בשביל להנות אז עד הסוף ולמחרת תשקלי ותחשבי את כמות הקלוריות פשוט לאזן

ואת ממשיכה, הא?????????????

כן, במיוחד עם זה נוטלה, בעיקר אם זה נוטלה ואך ורק עם נוטלה!!!!! למרות שגם עם השחר זה הולך לא רע

סןפ-יה....

ת'שי משו מועיל עם הבננה והשוקולד...:}} כשהיא מטוגנת לה החמאה ובקרמל... ומצפים אותה.....בנוטלה מומסת.... אוח.. אוח......:}}} שימי לך כוסית ברנדי בצד.. והריי לך אחלה דמיון מודרך לייסורים..מיחמם עד כאב :}}}

אם בענין יעילות הבננה עסקינן

אז בואי ונרחיבה את הנושא קחי את הבננה, איך שהיא על קליפתה, תעשי לה חתך עם סכין לאורכה, תכניסי כמה קוביות שוקולד משובח (או שתמלאי בממרח שוקולד משובח אף הוא) תכניסי לתנור, על חום בינוני עד שהקליפה משחימה. תוציאי, ותתחילי לשלוף את התוך עם כפית, מובטחת לך שירה בלתי רצונית שיוצאת מגרונך ועינים מתגלגלגות מהנאה צרופה אגב, אם את יודעת להכין קרם אינגלייז (יענו רוטב וניל) תכיני ותטבלי את כל העסק ברוטב זה כבר לא מחמם עד כאב, אלא שורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל נים

פפפפפפפ....לקחת את זה רחוק :}

בואי נישאר על בננה ספליט... את השוקולד...עם הקרם וניל... נשמור להזדמנויה אחרת.. הקיץ בפתח.. ביקיני.. ים.. סקיני ג'ינס.. חארם :}} {למה לעבוד קשה...קחי שוקולד עלית ממולא...תכניסי למיקרוגל...וללקק ישירות מהנייר :}}} }

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

טוב נו........... אמרת קיץ, אמרת ביקיני, אמרת ים סקיני ג'ינס הולכת ללקק רק את הנייר!!!!

קחי ת'ברנדי של סופי...

תחליפי בקואנטרו מחוזק... שפכי על הבננה עוד במחבת... ותציתי הכלללללללללללללללל. זו תהייה "חגיגת" בלי שום ספק...ת'מיני לי

ב ד ר ך

New member
וואלה

כל הכבוד לה. אם כי אני ממש לא מצליחה להבין את התופעה הזאת. במקרים שצפיתי בה בטלוויזיה , היא נראתה לי... איך להגיד את זה בעדינות ..... סתומה . מדברת שטויות , מצחקקת בצורה דיבילית, . הגדולה שלי ראתה אותה בתוכנית הטלוויזה "היורש" של אורי גלר והזדעזעה ממנה, עד כדי כך, שסרבה לחפוף בשמפו שלה
. בקיצור, מה זה משנה מה אני חושבת עלייה, היא שיחקה אותה בענק ועל כך בהחלט צריך להוריד בפנייה את הכובע. (ועוד לא דיברנו על זה שהיא נראית מ ה מ מ ת ) .

כמה עולה "חזה" ???

רק השבוע, מישהי הציעה במיטה שאני אעשה עם זה משהו. אז ההיא הורחקה אחר כבוד, אבל לעצמי חשבתי - אולי בכל זאת?

למעלה