*צוחקת צחוק מרושע*

רחלי!

New member
*צוחקת צחוק מרושע*

לפני דיי הרבה זמן, אולי מישהו זוכר, סיפרתי כאן שאמא שלי התחילה לקרוא ה"פ. anyway, היא כבר בספר 4, עכשיו בקטע שהארי גילה לסדריק שהמשימה הראשונה היא הדרקונים, ומודי אומר לו שהוא עשה דבר טוב (או משהו כזה). אקיצר, שמעתי איך היא מדברת על מודי, ו"חקרתי" אותה קצת עליו, שאלתי אותה אם היא דלוקה עליו או משהו (בחיוך ערמומי כמובן), והיא אמרה שלא, כי, שימו לב, הוא מכוער מדי! עכשיו, אני מאלה שמדמיינים את קראוץ´ ג´וניור כחתיך מאוד, אז מעניין מה זה אומר, מה דעתכם? (*מחייכת חיוך זדוני*)
רחלי

LuNaTiC

New member
בלה!

אני נזכרת איך אתמול בפעם ה... מיליון??? באתי לאחות שלי עם הספר הראשון והתחננתי בפניה - תפסיקי לקרוא את כל הספרים הישנים הטיפשיים והמפגרים שלי כל החופש ותקראי הארי פוטר!!!! ואני ממממממש התחנננתי!!!!! והיא לאאאא היא כזאת דפוקה.... אמ.. אוקיי, נעזוב את הדיעות שלי על אחותי..:)) אוה וול.. סיונרה! -ענבל-

חחח

קראוץ´ ג´וניור הוא שלי! שליייי!!! ^-^ דווקא לא תיארו יותר מידי מג´וניור...כלומר, רק שיש לו שיער ב...אר...בצבע חול...ואם הוא נראה כמו אבא שלו {ע"ע קראוץ´} הוא אמור להיות די מכוער... ושוב נפתח דיון עמוק וכו וכו... ורציתי לדעת אם עוד מישהו שם לב שכל הרעים מכוערים? כלומר- קרקרוף: לא יפה במיוחד...היהי... סנייפ: אני תיארתי אותו חמוד, אבל לפי ג´קר-יש לו שיער שמנוני, עור צהוב ושיניים צהובות...יכסי... הדרסלים: דו איי האב טו סיי מור? מאלפוי: רק בגלל ד"ד {וסטארלינג} אתם חושבים שהוא יפה...כלומר, יש לו פנים מחודדות ועיניים אפורות והכל... וולדי: חיחי....אד עם עיניים מרושעות... וכו וכו....אמממ...דעות קדומות...? או סתם נסיון לתת עומק לדיון המוזר...? -ליאת-

Nagini Potter

New member
אוקיי

א. כשאתה שונא מישהו הוא נראה לך מכוער, כשאתה אוהב מישהו הוא נראה לך יפה, וזו עובדה מוכחת. אהמ. והסיפור מסופר מנקודת מבטו של הארי, כך שמי שהוא שונא נראה לא מכוער, מה שלא בהכרח נכון. ב. דראקו לא מכוער!!!! ודי! נמאס לי מהשם הזה! הוא כזה שם מכוער! גורם לי מבוכה רק להגיד אותו! אין יותר דראקו! זהו! נגמר! מעכשיו רק מאלפוי!!! ננה בננה! רק מאאאאאאאלפוי. אוי, איזו הקלה להגיד מאלפוי.... זה כל כך הרבה יותר טבעי..... מאלפוי-טבעי.... דראקו-צורם.... מאלפוי.... אוי אני שיכורה לאללה! אבוי לי! ג. זה רק אשמתו של וולדמורט שהוא מכוער! לפי התיאור של טום רידל בספר השני הוא דווקא היה נורא חתיך..... אם הוא לא היה עושה לעצמו את כל הכישופים האלה שיעשו לו עיניים אדומות ואף כמו של נחש..... איכס. תגידו, לוולדי יש שיער? אני לא זוכרת. המפ. לא נשמע לי מתאים לו שיער. אבל גם קירח לא כזה מתאים לו.... אז אני בבעיה. הלפ? Nagini Potter

למעלה