צוות עשייה ציבורית

ariman

New member
צוות עשייה ציבורית

לכל מי שמעוניין, אני והלל קבענו פגישה ליום ראשון הקרוב ה-19.3, בבית שלה, בחמש אחה"צ. אנחנו הולכים לתכנן פרוייקט, לפחות אחד לפני פסח. כולם באמת מוזמנים לבוא ולהעלות רעיונות והצעות, אתם תמיד מתלוננים שבתל"ם לא עושים מספיק עשייה חברתית, אז הנה ההזדמנות שלכם! יוני- אני מצטער שעושים את הפגישה בירושלים, זה לא כל כך פגישת ועדת פורמלית, זה פשוט הרבה יותר פשוט בשבילי... אם אתה רוצה להעלות רעיונות או הצעות אם אתה לא יכול להגיע, אתה תמיד מוזמן להתקשר אלי 0546207859. גם כן, אף אחד לא הגיב בקשר לקטיף של שולחן לשולחן, אז תבינו שהזמן רץ ואם אנחנו לא רואים מוכנות של השכב"ג אין סיבה לנסות לעשות משהו.

shaharb222

New member
אריאל, מצד אחד אתה מתלונן

שאין אנשים ופעליות בצוות עשיה ציבורית!| ומצד שני אתה קובע בירושלים כי זה משנוח לך אתה לא יכול להנות משני העולמות. יש לך את יוני ועוד מישהי מת"א שהביעה נכונות להצטרף ואתה פשוט מעיף אותם ברגל גסה מהועדה. חומר למחשבה!!!

yonisherman

New member
אני מסכים עם

סהר (זה אתה נכון?) אין מה לעשות פגישות בת"א זה הכי מעצבן אבל אנחנו צריכים להבין שאנחנו תנועה ארצית וכדי שתהיה פעילות ארצית ולא רק אריאל והלל כל אחד יצטרך להשקיע קצת זמן! אריאל הכי נוח לכל סניץ בארץ להגיע לת"א הרבה יותר מאשר לירושלים. אם אתה רוצה שהועדה תהיה ארצית ולא רק אתה זה יהיה חייב להיות בת"א! שבת שלום לכולם.

ariman

New member
זו לא הייתה פגישה רשמית

אפילו לא עשינו מעמד פתיחה, אז אל תדאגו, לא פספסתם כלום.

אריאל זה לא משנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עצם העיניין שאתה מחפש אנשים לצוות ארצי, רוב חברי הצוות שלך הם מחוץ לירושלים ואתה בכל זאת מתעקש לקיים פגישה בירושלים. אם היא רשמית או לא זה לא משנה, עובדה גם שיצא מזה פרויקט. אם חשוב לך שיהיה לך צוות טוב, צוות שישמח לעבוד אתה חייב לעבוד בגובה העיניים ולהתחשב בצרכים של כולם שכוללים בין היתר פגישות מחוץ לירושלים. שיהיה לך שבוע טוב, עומרי

עומרי, אני מסכים איתך ב100%

אריאל, אם זו פגישת תיאום בין היו"ר לבין נציג הוועדה כדי לעדכן את הלל לגבי זה, אז מילא, תערכו את הפגישה בירושלים. אבל אם זוהי פגישה של הוועדה, אזי אתה צריך לנסות שהיא תהיה במקום הנוח לכל חברי הוועדה. גישה כמו שלך רק מעצימה שוב את המצב של ירושלים כמרכז התנועה ושאר האיזורים כפריפריה. היתרון של ת"א הוא שלכל שאר הסניפים יותר קל להגיע לשם. צריך לצאת מהראש של ירושלים כמרכז נוער תל"ם, במקרה המשרדים שלנו שם, וגם הסניף הכי גדול, מה שנותן לגיטימציה לעשות שם פגישות מסויימות, אבל התנועה היא ארצית ואם אנחנו רוצים לשמור אותה ככזו חייבים להוציא את רוב הפגישות מירושלים.

גליקסי

New member
חבר'ה

אני מסכים איתכם, אבל תרגיעו קצת. הפגשיה הייתה בעיקרה בין הלל ואריאל. זאת לא הייתה פגישה רשמית!!! אריאל מבין שפגשיות הוועדה הם בת"א. אתם לא צריכים לחזור אחד על השני שלוש פעמים כל אחד. הפגישה הייתה כדי שאריאל והלל יוכלו לדבר על המצב ולאו דווקא על הועדה.בנוסף הם תיאמו את הקטיף שבוע הבא פשוט כדי שהכל יזרום, לארגן פגישה והכל כדי שלתאם את הקטיף היה קצת חסר תועלת זמנית וכספית!!! אז בבקשה לעזוב קצת את אריאל!

למעלה