צוות "מיקה"....

צוות "מיקה"....

היה כיף לראות אותכם,נראיתם נפלא תמשיכו לכבוש את הגלים. אברהם

Alex33

New member
../images/Emo51.gif למרות שלא נשאר הרבה מ...

השעות הרבות של חומר מצולם ...וכמעט כלום מ"רוח הצוות" המיוחדת וה"משפחתית" של צוות MICA שוודאי באה לידי ביטוי בשעות הצילומים הרבות. כן,זה קורה בכתבות מסוג זה בטלוויזיה.. זה עשוי היה להיות יותר אמיתי וודאי יותר מעניין לצופה לו הצליחו להעביר תחושות אלה בסרט,בעיקר לאלה מחוץ ל"פורום", זאת מעבר ל"פיקנטריה" הבסיסית ביחס המספרי בין
ים ל
ים בצוות... לקוראי "הפורום" המשוטטים בין הצילומים,תאורי ההפלגות וה"סיפורים" של צוות MICA בהם אני לעתים.."מציף" את הפורום,כל זה -והרבה יותר- הם כבר Old news..
ובכל זאת, טוב שקמה לה תוכנית קבועה ויחודית לתחום הימי שתחשוף לקהל הרחב שיאכטות ושייט זה לא רק משהו לעשירים מבוגרים שיושבים להם על קורסאות לבנות דמוי עור בקוקפיט מוצל וגבוה ( מאד) אי שם בקומה השלישית של ארמון צף מפלסטיק... אני רק מקווה שעם הזמן והנסיון התוכניות הבאות תהינה יותר "דימניות". רוח הערוץ הזה ונושא התוכנית מחייבים שניהם הגשה ועריכה פחות סטטית, פחות ראיונות אולפן,אפילו עם שייטים( מקסימום voice over על רקע צילומי פעילות), פחות פרשנות ועסקנים כבר בתכנית הראשונה עוד לפני שה"ציבור הרחב" הספיק להיחשף לפעילות ולעשייה של תחום השייט.. הצופה הישראלי נחשף כבר לסגנון מתקדם יותר בערוצי ספורט וOutdoors רבים ושונים ויש לו ציפיות גבוהות יותר...דווקא ה"פרומואים" הרבים שגדשו את תקופת "שידורי הנסיון" נראים מבטיחים מאד בהקשר לערנות ולקצב של הכניות הצפויות בערוץ זה. ואם נשמעתי קצת ביקורתי הרי ש.. 1. זה הכל מכוונה טובה, ביקורת בונה (ורחל מידן גם ביקשה התייחסות הצופים..)בתקווה להרבה תוכניות שייט נוספות ומעניינות. 2.בעוונותי הרבים ,למדתי והשכלתי ב"צעירותי" גם בתחום זה... (ונצורות בליבי שעות יפות ומרגשות על..מדשאות בניין "מקסיקו"
)

תודה על תגובתך, אלכס

אעביר אותה לעורכי התוכנית. אני משוכנעת שכל תוכנית מתחילה היא בסיס לתוכניות טובות יותר. לגבי צוות מיקה - נראה לי שלא היה דגש על פיקנטריה אלא על העובדה ששיט יאכטות הוא סביבה ידידותית לאנשים "כמונו", וכי מי שמעז להציץ יוצא נשכר. גם לי חסר צבע עמוק יותר של אוירת הצוות (מבלי לגלוש לאינטימיות יתרה). סגנון מתקדם הוא גם פונקציה של תקציבים. כולנו שואפים למקסימום. נשמח לקבל תגובות גם בתוכניות הבאות.

צילומי השייטים האולימפים טובים

והיו הקטעים היותר מעניינים בתוכנית הראשונה. אותנו במיקה כמו שחששתי הראו יותר מדברים מאשר מפליגים וחבל.

זה פסל?, זה גועל נפש

כל הכבוד למבצע ניקוי המרינה אך הפסל הזה..... בטח יש כמה "חוכמולוגים" שמכנים את הדבר הזה "אומנות" שלומלום

zerez

New member
לצערי לא יכולתי לצפות בתוכנית

האם יהיה שידור חוזר?

Alex33

New member
עוד מעט, בחצות ומחר ב..12 וב 20

..ועוד בהמשך השבוע.

שדורים חוזרים?!

אם מי מיכם יודע את מועדי השידורים החוזרים למשך השבוע , בבקשה שיפרסם אותם ובהקדם !?

בת ים

New member
קודם כל טוב שיש תכנית על שיט

מדובר בתכנית ראשונה ואצלנו אומרים....ימים של חסד
. מקווה שבעתיד תתנו קצת יותר זמן לכל אייטם ופחות אייטמים לכל תכנית. קצת מבלבל הכל ביחד. ו
שנתתם לנו זכות להראות קצת....אפילו אם זה כל מה שנשאר אחרי יום שלם של צילומים. מקווה שלםחות הצוות נהנה איתנו.
בתיה

fcb

New member
../images/Emo10.gif אכן ימים של חסד

צוות מיקה כבר הפך לצוות לא רק על הים אלא גם ביבשה. וכך התכנסנו לנו ביחד לצפות בתוכנית עם הרבה התרגשות. אין לי הרבה מה להוסיף על כבר מה שנאמר לעיל. אבל הפרופורציות של רבע שעה אולפן 5 דקות ים עוד 10-15 דקות אולפן לא ממש גורמות לי לירצות להמשיך לצפות בתוכנית. במיוחד שבימי רביעי בלילה יש תוכנית מעולה ביורוספורט על שייט. בלי צילומי אולפן.רק ים צוותים תחרויות וכדומה. אז מקוה שבהמשך יהיה שיפור ושינוי לטובת הערוץ ולטובת השיטיים וענף השייט.

דאויד

New member
מזל טוב - תכנית על שייט

היה נחמד לראות את הכתבה על "מיקה". גם הכתבות האחרות היו לא רעות, אך יש מקום לשיפור (בסיגנון הסרט הנפלא על הצוות של רחל ממרמריס-להרצליה). לא ממש התכוונתי לתת כאן ביקורת טלוויזיה - אבל צריך לשפר (או לקצר) את זמן האולפן. הרמה הכללית של שידורי "טבע הדברים" בינונית-נמוכה, ואני מקווה שהם ישפרו אותה - אחרת לא סביר שישיגו מנויים... --- התכוונתי כבר למחוק את כל מה שכתבתי למעלה ולא לשלוח - אבל באמת הדברים טעונים שיפור, ואם כבר משתמשים בפורום כפלטפורמה לקידום הערוץ - אזי יש כאן גם מקום לביקורת. ובכל מקרה - שיהיה בהצלחה! אנחנו צריכים ורוצים תוכנית שייט טובה (ויש ממי לחקות...G10 הייתה תכנית ספורט טובה, ויש גם ממי לחקות בחו"ל...).

הערכתי לדברי הביקורת הכנים

אני בהחלט מסכימה לדבריך, אך יש להוריד ציפיות בתוכניות הראשונות ובודאי לא להשוות תוכניות ראשונות לצילומי תחרויות ממסוקים ומריבוי מצלמות בחו"ל לאחר שנים של התמקצעות. קל יותר להעביר אוירה ותהליכים הקורים בצוות בסרט ארוך, מאשר בכתבה. יחד עם זאת, גם מהסרט שנעשה על הצוות שלנו בקריסמס רגטה לא הייתי מרוצה, כמעט באותה מידה שצוות מיקה אינו מרוצה מהכתבה עליו. בצוות שייט קיימות אנרגיות חזקות בין האנשים, אשר לנו, חברי הצוות, כה מוחשיות, אך לצערנו אינן מצליחות לעבור את המסך. פתיחת צוהר ל"הצצה" מבלי לגלוש למציצנות הוא מעשה אמנות שעדיין איננו כאן. הענף מתבגר וכך, אני משערת, יהיה גם על סיקורו.

בת ים

New member
הוא שאמרתי-ימי חסד../images/Emo45.gif

הפורום קיבל חשיפה יפה...נכנסו חברים חדשים...אני לא מתלוננת

שייט במדיה בישראל

שייט במדיה הינו ספורט בעיתי בעולם ובטח בארץ שכל תוכנית שנעשת מופקת בעזרת אמצעים דלים ביותר עם ניסיון מועט של המוציעים לפועל לכן יש לשמוח ולפרגן על זה שערוץ טלביזיה לקח על עצמו והתחיב לשדר את ענף השייט על כל גווניו ואתם השייטים תעמידו את עצמכם במקום של ביקורת בונה ולא קטנונית על מנת ששידורי השייט ימשיכו ויעלו ברמתם ועד לשידור הבא להתראות על המים - שם מקומו של שיט

Alex33

New member
ערוץ טלוויזיה מסחרי חדש קם ו...

"לוקח על עצמו" נושאים שסקרים והערכות מקצועיות אומרים שיש בהם פוטנציאל בעל עניין שערוצים אחרים לא מימשו.הוא יהיה חייב להיות אטרקטיבי כדי להצליח בעולם המאד תחרותי וכבר מאד מפותח של ערוצי טלויזיה רבים ומגוונים, והוא לא עושה זאת כ"טובה" כדי להרים קרנו של ענף זה או אחר...זו תוצאה חיובית ורצויה, אבל רק תוצאת לווי.. זו המציאות הקרה והערומה. ומכיוון שערוץ זה פונה אלי (וכנראה אל שייטים רבים ) גם בתוכן הספציפי של שייט אבל גם בסגנון ובנושאים הרבים האחרים, ערוץ OUTDOORSשלנו ש"מדבר" אלינו יותר מערוצים רבים אחרים,גם אני הייתי רוצה לראות בהצלחתו. לטעמי, הביקורת שהועלתה כאן על ידי ועל ידי אחרים הייתה ברובה בונה, בחלקה אפילו מפורטת ,לא קטנונית ( וההבדל לפעמים הוא עניין של פרשנות ותוויות..)והיא באה בנוסף ולא במקום מילות עידוד ותמיכה בתוכנית זו. כולנו רוצים לראות ערוץ שמביא לידי ביטוי את העולם "שלנו" וגם לסיעה אם וכאשר זה אפשרי. אבל חשוב לזכור שלא אותנו צריך הערוץ "לכבוש" כצופים; אנחנו כבר "בפנים" בכיס שלו,נצפה כנראה בכל מקרה בכל תוכנית הקשורה לשייט כפי שרובנו קוראים כל חוברת שייט שיוצאת בארץ וכל חצי שורה בתחתית עמוד הספורט בעיתון..בענף הקטן שלנו אין בארץ מבחר רב.. הצלחתו בקרב ה"קהל הרחב" הוא הבסיס הכלכלי והקיומי של הערוץ ,כולל של תכניות השייט וזה לא יושג לאורך זמן ב"אמצעים דלים ביותר עם נסיון מועט של המוציאים לפועל" אלא אם יהיה תהליך מתמשך של לימוד לקחים ושיפור עצמי מתמיד . אישית, אני בטוח
שיצליחו, זו רק ההתחלה...

סקיפר מתיי מכניסים אותך

לסרט עם כמה דורדות עצבניים וגם לפורום השכן
תיהיה עדנה?

למעלה