צוות לעניין

isabella 1

New member
צוות לעניין

האם יהיו שידורים חוזרים (כן כן אני יודעת שחרשו על זה והיו אלפי שידורים חוזרים..)? לפי מה שהבנתי יש לפורום קשר לצוות הערוץ אז רציתי לדעת אם ישדרו את צוות לעניין שוב..

bond90805

New member
מסכים

גם אני רוצה שיחזירו את צוות לעיניין ואת כוח פי-אס-אי

cwn

New member
היא כתבה כאן שהיא רוצה שיחזירו את

צוות לעניין, לא כוח PSI... כבר כתבת למטה שאתה רוצה שיחזירו את הסדרה הזאת (ומלען האמת אין לי שמץ של מושג מה זו הסדרה הזו) ואין טעם להספים... בכל מקרה, הסדרה שודרה כבר לא מעט פעמים בערוץ, כל השידורים שהיו בשנה האחרונה היו בעצמם שידורים חוזרים אחרי ששידרו אותם בערוץ לפני מספר שנים, אין טעם לחרוש את הסדרה יותר ממה שעשו עכשיו, אולי בעוד כמה שנים יהיה נחמד אם יחזירו אותה לגיחה קצרה :)

isabella 1

New member
אני מסכימה ששידרו אותה

אלפי פעמים כבר... אבל הבעיה שלי ואולי של עוד כמה אנשים היא שהתחלתי לצפות בה כשכבר שידרו את הפרקים היחסית מאוחרים ופספסתי את הראשונים.. וזה נכון שהיו מאז שידורים חוזרים אבל רובה היו בבוקר בשעות שלא היתה לי אפשרות לצפות.. אפילו אם ישדרו בימי שישי ושבת או בשעות מאוחרות מאוד בלילה זה יהיה טוב.. וזאת בעצם הבקשה שלי מהערוץ.. ובגלל שאני יודעת שאי אפשר להחזיר סדרה רק בגלל בן אדם אחד העלתי את זה כאן גם כי הבנתי שיש קשר עם אנשי axn וגם כדי לקבל תמיכה מעוד צופים שמעוניינים שיחזרו אותה..

cwn

New member
כמה דברים

1. הקשר כאן עם אנשי axn הוא מינימלי, מידי פעם מגיעה לפה מישהי ועונה על אחד הנושאים. 2. היו שידורים בכל מיני שעות - בצהריים, בבוקר (בשישי ושבת), ובמהלך השבוע היו שידורים בצהריים, בערב והיו גם את השידורים של הבוקר. 3. רוב הסיכויים שלא תמצאי כאן הרבה תמיכה לבקשות שלך מאחר והפורום לא פעיל במיוחד.

RANCOCOCO

New member
גם את תיקים באפלה

כבר לא אכפת לי שתשימו את העונות 1-3.....העיקר שיהיה תיקים באפלה!!!!!!!! זאת ה-סדרה!!!!!!חייבים לשים אותה!!!טעות גדולה הייתה לא לקנות את עונות 4-9 זה היה מביא שיא רייטינג ועוד היו נהנים במקום לראות את זינה והרקולס כל היום עם סדרות ירודות....באמת חבל וצוות לעניין בהחלט סדרה שצריך להחזיר....זה קאלט...זה תמיד כיף לראות

למעלה