צוות לעניין
נ נתנאל051 New member 24/8/05 #2 מי זה סבא שלו? פחחחחחחחחחח,תגיד יש לך תמונות עדכנית של חניבעל? ומאיפה התמונה הזאת?
B bear18 New member 24/8/05 #3 זה תמונה די עדכנית של מר.טי חניבעל מת. מצאתי את התמונה בגוגל. מישהו פה בפורום רשם שהוא לא מצא תמונה עדכנית של בי.איי.
זה תמונה די עדכנית של מר.טי חניבעל מת. מצאתי את התמונה בגוגל. מישהו פה בפורום רשם שהוא לא מצא תמונה עדכנית של בי.איי.
D DJDOC New member 24/8/05 #4 איזה זין וואאיי מה הוא מת?!?!?! איזה באסההה רציתי לראות תמונות שלו....למרות שהוא היה הכי זקן מכולם לא חשבתי שהוא כבר מת
איזה זין וואאיי מה הוא מת?!?!?! איזה באסההה רציתי לראות תמונות שלו....למרות שהוא היה הכי זקן מכולם לא חשבתי שהוא כבר מת
H HuGo Hell New member 24/8/05 #5 ויהיי זכרו ../images/Emo16.gif../images/Emo1.gif תמיד עצוב לשמוע על אנשים מתים בסדרות טלוויזיה. רק לא מזמן גיליתי שהריינג'רית הצהובה מפוואר ריינג'ר (טריני) מתה מתאונת דרכים ב2001.
ויהיי זכרו ../images/Emo16.gif../images/Emo1.gif תמיד עצוב לשמוע על אנשים מתים בסדרות טלוויזיה. רק לא מזמן גיליתי שהריינג'רית הצהובה מפוואר ריינג'ר (טריני) מתה מתאונת דרכים ב2001.
B bear18 New member 24/8/05 #7 חניבעל מת ב-1994 את הסיבות למוות שלו אני עוד לא יודע, אבל אם מישהו יגיד לי אז אני אשמח
ט טרמינייטור New member 25/8/05 #10 ולא רק הוא. גם השחקן ליין סמית שהיה בתפקיד פרי ווייט בסדרה לואיס וקלארק מת.
ט טרמינייטור New member 25/8/05 #12 אתה יכול למצוא מידע על שחקנים באתר imdb.com אם מישהו מסויים מעניין אותך
ה הדמר New member 25/8/05 #13 ואם כבר מדברים עליהם אז יש לי שאלות בס"ד א- האם מורדוק באמת היה משוגע? לא הצלחתי להבין את זה. ב- למרות שראיתי כבר מיליון פעמים את התכנית אני לא זוכרת מה קורה בפרק האחרון?
ואם כבר מדברים עליהם אז יש לי שאלות בס"ד א- האם מורדוק באמת היה משוגע? לא הצלחתי להבין את זה. ב- למרות שראיתי כבר מיליון פעמים את התכנית אני לא זוכרת מה קורה בפרק האחרון?
נ נתנאל051 New member 25/8/05 #15 תשובות לא נראה לי שהוא היה באמת משוגע,למרות שעשה עבודה טובה מאוד בלהיות כזה.חחחחח, וגם אני לא זוכר