צוות יוצאים בשאלה!

ש חף

New member
צוות יוצאים בשאלה!

הבנתי שאתם ממש ממש מתגעגעים ליקירנו אדם222 אבל למה כל הטאג ליינים קשורים אליו....עוד יחשבו שאנחנו "פורום אדם222"
בכל מקרה....קחו את זה לתשומת ה
<שחף תוהה אם ההודעות שלה יככבו בטאג ליין כשהיא תתעופף מכאן לחודש>

הבה נתלהבה!../images/Emo106.gif

יאללה! אם כבר אנחנו בקטע של להלל ולשבח חברי פורום, בואו נעשה את זה לכווולם! שחיפית את ראשונה! מיום שראיתיך לראשונה, ידעתי. עינייך המסתוריות, הילוכך האצילי, שמחת החיים שבך, ידעתי שנהיה חברות לנצח נצחים. "נתכתב בתפוז-חפוז" אמרת, בקולך המתוק. ומאז חברות היננו בלב ובנפש, שופכות את ליבנו וסודותינו. תודה לך, יקירתי, על כל התקופה. אוהבת נורא נורא, מיכלית

טוב

New member
ואני ממשיכה...

למיכל: מיכל יקירתי. נכנסת לחיי כמחפשת דרך. ואני תמהתי- האם דרכך תשתלב בדרכי? לו ניתן לי לקחת ידך בידי, ולהוליכך בדרך האבנים הצהובות. אך את, את ניתקת המגע, ולחודש הסתרת פניך ממני, והנה הנה שבת ואינני לבד. וביחד אל עבר השחר נצעד. וביחד נמצא את הדרך לאור הבהיר כשערך. ונדע כי מצאנו. ואדע כי רק בזכותך, הושג הדבר.

ש חף

New member
אני תוהה

אם אנחנו במשחק חדש בפורום,כל אחד כותב לשני... מיכלית- אוהבת אותך המון המון המון המון (את לא יודעת כמה!) וגם את טוב!!!!!!!!!!!! <שחף לא במוזת חמשירים כרגע....מצטערת>

על טוב לכתוב טוב זה קל

אם יש מישהוא משלנו שמעריכים אותו כולנו זו את בוודאי שטובה לכולם עד בל די איזה רוגע ושלווה כמה רוך ואהבה במפגשים ובשיחות במסרים או התכתבויות אם לעצה אני נצרך ודעה נוספת לשמוע מוכרח את הכתובת הראשונה דברייך נשמעים כמנגינה אני מקווה שתמיד אהיה לך לידיד

טוב

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

חברה, מי ממשיך את המשחק? אין לכם איזה משהו טוב להגיד על אתאיסט? יאללה, שמיהו ירים את הכפפה. ("אם לא יהיה מתנדב תוך חמש דקות, אני אאלץ לבחור מישהו").

דידית

New member
אני כתבתי עליו למטה,

סורי שזה לא בחרוזים, חמשירים זה משהו שנתקע בי בשלהי כיתה י"ב אבל עדין כתבתי עליו דברים נכונים ויפים. דידית. <לא הבת של אתאיסט, לא אחות של אלי/לייזר>

למעלה