אז בואו נסכם :
אז אני בהחלט מסכים עם רוב מה שאמרתם. ברם, אני חייב להבהיר כמה נקודות- כפי שאמרתי, לא כל מי שעושה שלוש יחידות יש לו פיגור שכלי, אבל בלי ספק יש יתרון ברור למי שיש בגרות טובה יש וגם יתרון מסוים- הוא הרי כבר הוכיח את יכולתו הלימודית, ולכן יהיה לו קל יותר גם בקורס טיס, שדורש השקעה לימודית. אני לחלוטין לא מסכים עם הקביעה שמבדקי הקורדניציה הם כל כך מדוייקים כך שאם לא עברתי אותם אני לא אהיה טייס טוב. אני אישית מנגן, משחק כדורסל, שאלה אמנם לא דברים מסובכים במיוחד, אבל הדבר האחרון שחסר לי זה קורדינציה. אם הצבא מסלק מחיל האוויר מישהו בגלל שקפיץ אחד לא הסתדר לו- זה הפסד נטו שלו- ואני לא לחלוטין לא מקבל את הקביעה שאם לא הצלחתי ``להרכיב מנוף`` , אז אני לא יכול להיות טייס.. נקודה שלישית ואחרונה: חייבים לעשות את ההבחנה בין אנשים שלא סיימו בגרות בגלל פרטים טכניים כמו כישלון בבחינת בגרות בספרות (חסר משמעות), או העדרות מבחינת בגרות בספורט, לבין אנשים שנכשלו בבגרות בגלל שלא עמדו בדרישות הבסיסיות הנדרשות מתלמיד בישראל(אמנם ספרות זו דרישת יסוד, אבל אני בהחלט סולח למי שנכשל בבחינה המטופשת הזו). אלה ששייכים לסוג השני, לא יכולים לעולם להתשתייך לקבוצה הנקראת באופן כל-כך גורף, ``הטובים`` . יום טוב. נ``ב: האייקיו 180 אכן מאתר אינטרנט, אבל 760 בפסיכו כתוב שחור על גבי ירוק...