"צוות אוויר"

Freaky Styley

New member
"צוות אוויר"

היה לי צו ראשון לפני כשלושה חודשים, קיבלתי פרופיל 97, ולפני שבוע בערך קיבלתי צו התייצבות למיונים/גיבוש לצוות אוויר. מישהו יכול להסביר לי מה זה צוות אוויר? כל הפרטים שאפשר לתת לי יתקבלו בברכה! :) תודה רבה, רועי

N o f a r S h

New member
מיונים ראשוניים לטייס

ממליצה על פורום מתגייסים שם יוכלו להגיד לך מה הולך במיונים בפירוט ..

מיונים לצוות אוויר

קודם כל סחטיין ושיהיה בהצלחה. המיונים הללו ממיינים מועמדים לקורס טייס. אתה קיבלת את "מבדקי צוות אוויר", הראשוניים, שבהם תיבחן במספר תחומים ולפי מבחנים אלו יוחלט אם תמשיך במיונים לקורס טייס. בהמשך, אם תעבור, יש שתי סדרות מבחנים ומיונים נוספות בירפ"א (ירפא א-ב) הכוללות ב-א' מבחנים נוספים, ב-ב' מדובר בפסיכולוג ורפואי, כאשר בכל שלב תצטרך לעבור על הצד הטוב ביותר. מעבר המבחן עצמו הוא יפה, אך אל תשכח שכל ציון יגרר איתך כל הדרך עד למסדר הכנפיים (טפו טפו) ואפילו מעבר, ויהווה גם בעתיד (בגיבוש, בקורס) פרמטר האם לאפשר לך להמשיך בקורס או להדיח אותך ממנו. לאחר כל הנ"ל, אם תעבור, תזומן לגיבוש טייס, בסופו יוחלט באופן סופי אם תתגייס לקורס טייס או לא.

שום דבר, תיפטר מהגישה ותהיה אופטימי.

זה נשמע קשה וענק כשמסתכלים על זה כמו שהצגתי את זה (וסליחה על כך, בדיעבד כתבתי את זה מפחיד), אבל אם מפרקים הכל לאתגרים קטנים יותר, כל פעם לחשוב רק על השלב הקרוב (לצורך העניין המבחן הבא), לא צריכה להיות בעיה. לא צריך להיות סופרמן, רק להיות עם האצבע על הדופק כל הזמן. תהיה אופטימי, אם אתה מתאים, תעבור הכל, ובחיאת - תן להם להחליט אם אתה מתאים או לא
ושוב, שיהיה המון בהצלחה

למעלה