צוותי חירום...

קבאבי

New member
צוותי חירום...

לפי מה שראיתי ביומיים שאני כאן.. זה פורום של מד"א.. חחחח יש כאן ייצוג של כיבוי ומשטרה? ועוד שאלה.. בפורומים אחרים שאני פעיל בהם.. מדי פעם עושים מפגשים.. כל החבר'ה.. בת"א או משו.. גם אתם מחשיבים את עצמכם כקהילה או שזה וירטואלי נטו?

Gs17

New member
יש כאן ייצוג של משטרה וכיבוי

אבל זה בעיקר ייצוג יחידני של אבנר (כיבוי) ורועי (משא"ז). לפעמים קופצים פה ושם אנשים אחרים. לגבי מפגשים. היה לפני כמה חודשים ניסיון לארגן מפגש פורום, אבל הוא נחל כשלון לאחר שלא הגיעו אליו כמעט אנשים. אם מישהו ירצה להרים מחדש את הכפפה אז זו תהיה יוזמה ברוכה

ציטוט מגיא!!!!

ציטוט מגיא: "אם מישהו ירצה להרים מחדש את הכפפה אז זו תהיה יוזמה ברוכה" לא יודע מה איתך, אבל אני כפפה שנפלה לי לא מרים! חחחחחחחחח

Gs17

New member
בייחוד אם זו כפפה שנגעה בצהבת B../images/Emo6.gif

afiksambol

New member
../images/Emo6.gif מפגש.... סתם כי נחמד להיזכר.

היה מפגש בפארק הירקון, אפילו אחד מוצלח (אפשר לקרוא לזה ככה...). עשרות אלפי גולשים הגיעו (טוב, בסדר, עשרה... אבל מה משנה הכמות, העיקר האיכות). היו גם כמה מפגשונים קלילים ברחבי ארה"ב רבתי (החל בניו-יורק העיר, דרך מדינת ניו יורק בכללותה ועד לגבול ארה"ב - קנדה...) אבל זה כבר סיפור אחר (נרשמה הברזה של מרבית החבר'ה אבל אלה שהגיעו נהנו מכל רגע...) לגבי מפגש נוסף, מוכן לחשוב על הרעיון (נייט, אלי, הפעם תורכם לבוא...) ולהתחיל להדפיס פקודת מבצע. מישהו מתנדב לסייע ?

קבאבי

New member
אני לא יודע מה היה כאן לפני שהגעתי

(שזה יומיים סך הכל) אבל נראה לי רעיון מצויין לארגן מפגש של מתנדבים מכל הארץ.. כי תאכלס.. אני לא יודע איך זה בשאר הארץ.. אבל ההרגשה שלי היא.. שהדרומניקים.. מנותקים משאר הארץ.. אז.. יהיה מצויין להפגש ולהכיר..

Nייט

New member
קבאבי מה זה ההפליות האלו

מפגש רק למתנדבים מהארץ? אני ממש נפגעתי....
נייט

למעלה