צוותא 17.06.08

צוותא 17.06.08

רק עכשיו הגעתי והייתי חייב לרשום..הייתה הופעה פשוט מדהימה!!ומצחיקה...חח שמחתי להכיר גרציה... אין לי פשוט מילים כמה התרגשות הייתה לי.... בקיצור.."משוגע זה כבר לא מילה גסה אז לילה טוב ונדבר מחר"...!!

aavichai

New member
באמת היתה הופעה פצצה

חבל מאוד שאבי לא הסכים לשיר. השיר עם אבי עברי היה מאוד יפה, ראיתם איך הוא נפעם רק מלשיר עם עמיר?? בקיצור, כבר מחכה להופעה הבאה.

כן הוא ממש נרגש...

ת'אמת שלא שמעתי על הזמר הזה אלא רק פה מהפורום...וחבל שאברהם לא רצה לשיר אבל זה לא בא ככה הוא צריך להתכונן לשיר הם צריכים לעשות חזרות וכאלו,אז כנראה בגלל זה הוא לא שר.. וכן בעזרת השם נבוא להופעה הבאה בצוותא..

aavichai

New member
דרך אגב, מה דעתכם על הנגנים?

אני אהבתי, למורת שהקלידן לא קיבל מספיק וקוס בשביל להוכיח את עצמו לעומת נדב ביטון ואהבתי מאוד מאוד את ניר מוצרי, שפשוט ניגן על כל כלי אפשרי, והכי יפה זה עם החליל-צד או מה שזה לא יהיה. ורק חבל שאת השיר כשאת עצובה הוא ביצע יותר דומה לביצוע שבאלבום מאשר לביצועים שלו מההופעות.

למרות שנגנים זה רק נגנים..

והם לא בדיוק מסמר הערב אך עם זאת יש להם חלק כל כך משמעותי זה לא היה מוזר לראות נגנים אחרים במקום נדב ושמוליק כי נדב ושמוליק הפכו להיות ממש חלק בלתי נפרד מההופעה אם זה סיפורים כאלה או אחרים של עמיר על נדב אם זה צחוקים כאלה ואחרים או אלתורים באמצע..

הופעה מדהימה בהחלט..

חבל שאבי לא שר, הוא כבר הסכים ומייד התחרט.. ההופעה הייתה מדהימה, אולם מלא ועירני, מושיקו עושה את שלו, שירים מגוונים ובחירה נכונה, התגעגנו ל"רק את", יש נגיעות מהרהורים וגם מהאלבום החדש והשיא הדואט המדהים שלו עם עברי-שיר מהמם!!! אגב, מישהו יודע מי כתב והלחין את השיר?

גרציה פ

New member
שמחתי גם אני להכיר אותך!! וההופעה...!!!

היתה ווחד הופעה !! נהנתי בטרוף, עמיר וכולם שם על הבמה היו נהדרים...מדהימים... ושום דבר לא יגרע לי מיופיה!!

אתי Z

New member
קצת תמונות מההופעה אתמול....

קצת לפני שאני פורשת לישון, אני לא יכולה להתאפק אז הנה קצת תמונות מאתמול

אתי Z

New member
שני ציפורים במכה אחת...

"החלילן מהמלין"
.... ניר מוצרי ועל ה
.... יגאל סדן

אתי Z

New member
ואחרונה ללילה הזה...

אני עוד סוחבת את העייפות של אתמול אז אני זזה לישון, לא לפני שאני מעלה את התמונה הבאה... מושיקו, אוהבים אותך, תמשיך לרקוד ולעשות שמח עד שימאס לך (ולא נראלי שזה יקרה...
)

אתי Z

New member
אמנם אמרתי אחרונה אבל...

פתאום ראיתי שאין תמונה של אברהם, אני מכירה כמה אנשים שלא יסלחו לי על זה (כולל אני לעצי
) אני מאד מקווה שהתמונה הזו (שבה אברהם מסרב לשיר לנו באלגנטיות) לא תחזור על עצמה.. אבי אנחנו אוהבים אותך ומתגעגעים לשמוע אותך שר, תפתיע אותנו בהופעה הבאה עם איזה שיר (משתבחר מקובל עלינו
) זהו להיום, לילה טוב... את השאר אני אעלה ב"נ מחר, יש למה לחכות...

odery

New member
יוווו מי זה?

גמני געגועים,גמני כל שיר שתבחר,תשיר,רק תשיר.

פזית 1

New member
את בהחלט צודקת!!! מושיקו אוהבים אותך איש יקר!

ואם למישהו יש פה ספק אם עמיר כן שמח או לא שמח שמושיקו קם לרקוד, אני חושבת ששתי התמונות הבאות ממחישות את המציאות!! תמונה אחת שווה אלף מילים! ובמקרה שלנו, שתי תמונות!

ספיר 2

New member
איזו הופעהההההה. אני בריחוף.. איזה מדהים היה

כמה שנהננתי.. התגעגעתי ל"רק את"... והשיר החדש של עמיר ואבי עברי פשוט מדהים!!!!! איזה שמח היה.. ממש התרגשות.. הייתה שמחה לצד צמרמורות מהתרגשות ודמעות.. כמה זמן לא נהננתי ככה!! רק חבל שבהתחלה הסאונד קצת איכזב... אבל אחר כך זה הסתדר... התבאסתי שאבי בניון לא שר לנו, התגעגעתי לשמוע אותו בהופעות! היה מדהים! ואין ספק שעמיר בניון הוא המלך של המוזיקה בארץ! צירפתי תמונה שלי עם אבי

leka27

New member
ה-הופעה...

קצת קשה להעביר ת'חוויה המדהימה הזאת במילים, אבל באמת היה מדהים! היה כ"כ מרגש ושמח, באמת אין מילים... ספרתי את הדקות להופעה הזאת, והיה שווה לחכות לשעה וחצי החזקות והמדהימות האלה. הלהקה החדשה היתה סבבה (אם כי קצת היו חסרים המשוגעים הקודמים...
) הבחירה של השירים ממש טובה, שילוב מושלם בין ישן וחדש. עמיר- תודה!
ואין מה להוסיף... אבי- אוהבים אותך...
ועוד משו- היה מישו שישב בשורה הראשונה ונראה לי שהוא צילם תמונות איכותיות, אז אם בא לך להעלות אותם- נשמח.

הייתה הופעה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!!

הקול של עמיר זה פשוט משהו עילאי שאי-אפשר אפילו לתאר אותו במילים, הגבהים שהוא מגיע אליהם אי-אפשר לעמוד בפני הקול שלו... אהבתי שהוא שר פעמיים את "עומד בשער" איך כולם קראו "תבוא , אנחנו מחכים לך יותר מידי שנים" , פשוט אין על עמיר !!!

למעלה