צוותא ת"א אתמול

smart one

New member
צוותא ת"א אתמול

ממעריץ גדול של המוסיקה של עמיר: ציפיתי ליותר ומהופעות קודמות אני גם יודע שיכול היה להיות טוב יותר. מישהו צריך להבין ש- 135 ש"ח זה סכום נכבד מאד ובהתאם - להשקיע. לא אפרט יותר מזה ואם ישנו קהל מאתמול שחולק עלי לגמרי - גם אותו אשמח לקרוא.

leka27

New member
אני דווקא נהנתי מאוד

אני חושבת שהייתה הופעה טובה- בחירת השירים, העיבודים המיוחדים (אם כי אני מעדיפה את "ניצחת איתי הכל" רגוע יותר, אבל זה נחמד לגוון מידי פעם), אווירה טובה, עמיר והנגנים היו במצב רוח טוב, היה מרגש ושמח. יכול להיות שהקהל היה קצת רדום אבל בזה אין ממש שליטה. ציפיתי מעמיר שידבר קצת יותר בין השירים אבל סה"כ היה לי טוב. אם השקעה נמדדת אצלך במשך זמן ההופעה אז בהחלט הייתי שמחה לעוד כמה דקות...

היתה הופעה מ ע ו ל ה !

העיבודים מפתיעים ומרגשים הביצועים משובחים שיפור עצום מההופעה הזאת בגירסתה הקודמת, שהיתה טובה מאד בפני עצמה. אנחנו נהננו עד השמים וגם הבן שלי שזו לו ההופעה הראשונה של עמיר התמוגג מכל רגע איזה כיף היה לראות אותו שר כל מילה ומופתע מהעיבודים הכל כך שונים מהדיסקים. נהננו פעמיים!

odery

New member
אם את ישבת מאחרי

אז הבן שלך תותח (ליד הסבתא גם?) לא ראיתם את שני הילדים המאגניבים שהיו אתמול. במרחק כמה כסאות ישבה ילדונה מחרסינה בת 7 (הבת של רז) ודקלמה 3/4 מהרפרטואר עם ברק בעיניים מאחרי ישב ילד להערכתי בן 6-7 עם כזו דבקות-שניהם הזכירו לי את ג'וקר שלי שיושבת לי על הוריד הראשי כבר חודשים "מתי את לוקחת אותי להופעה של עמיר"? הבטחתי לה שלפני הבת מצווה.

leo25

New member
ההופעה בצוותא

הופעה טובה והוא לא מפסיק להפתיע עם עיבודים חדשניים למרות שלפעמים אנחנו מתגעגעים קצת למקור היה חסר לי מאוד השיר "סתם" עם המוטו של "העולם הזה פרוזדור לפני העולם הבא" שיכול היה להרים את האולם אגב, שאפו לבסיסט החדש, פשוט מצויין

אינסוף5

New member
ההופעה בצוותא.

אני באופן אישי ממש נהניתי. פשוט כל האווירה של המקום ובכלל ההופעה הייתה מדהימה. הייתי מרותקת ונהניתי מכשירונותיהם של הנגנים ובמיוחד של עמיר.. רק מה שקצת היה לי מוזר והתאכזבתי ממנו הוא שעמיר שר את "עומד בשער" פעמיים באמצע וכשיר סיום, ואת שלכת לא שר בכלל וממש ציפיתי לו. אבל באופן כללי הייתה הופעה מרשימה.. פשוט אין דברים כאלה- עד לפעם הבאה.

אינסוף5

New member
התאכזבתי מזה..

שעמיר לא שר את שלכת, וציפיתי לו כשיר סיום או משהו כזה אחרי שכל ההופעה הוא לא שר אותו.. אבל הוא שר את "עומד בשער" אחרי שהוא כבר שר אותו. אבל שוב, הכל מכפר על העיניין.. זאת לא הייתה אכזבה קשה.. פשוט היה לי חסר. היה מעולה, באמת שאין עליו..

למעלה