צוואר תפוס

קמוש1

New member
צוואר תפוס../images/Emo7.gif

וגם הגב והכתף:( מלפני יומיים כשקמתי בבוקר כנראה שעשיתי איזה תנועה לא נכונה ואולי גם הצטברות של התקררות .. לא יודעת בקיצור מאז אני לא יכולה לזוז מסתובבת כמו חצי משותקת לא יכולה לעשות כלום לא לזוז לא ישנתי כבר יומיים ניסיתי מקלחות חמות משחות כדורים לא עוזר ליייייי כלוםםםםם יש עוד משהו שניתן לעשות.?. אני ממש סובלת..

קמוש1

New member
הכוונה היא האם יש תרופות סבתא

שיכולות לעזור?? גם מסאג' ניסיתי ולא עזר

ניסית את השמן מנטה הסיני?

הוא אמור לעזור מאד... אם זה לא עזר כנראה מדובר בדלקת ויש לגשת לרופא אורטופד לבדיקה.

avia800

New member
שלו ם אשה של וניל - לגבי הודעתך על כולסטרול .

שלום לפני 3 חדשים כתבת שאם יש בעיית כולסטרול צריך להוריד את כל המוצרים מהחי למעט שמן דגים מה לגבי עוף - כי יש אנשים שהספיגה של ברזל אצלם מקטניות בלבד לא תהיה טובה - (טחינה מומלץ בכל מקרה כך שמעתי) כמו כן האם סוכר לבן יכול להעלות כולסטרול או טרי-גליצרידים בדם? תודה

היי, לגבי כולסטרול

על מנת להוריד כולסטרול יש להוריד את כל המוצרים מהחי כיוון שיש בהם כולסטרול. אני לא רואה סיבה מדוע ספגית ברזל מקטניות לא תהיה טובה, להפך היא אמורה להשתפר. אלא אם כן יש בעיה רפואים כמו קיצור מעי ואז אסור לאכול קטניות או סיבים. סוכר לבן אכן יכול להעלות טריגליצרידים בדם, רצוי להשתמש בסטיביה - ממתיק צמחי או במולסה.

עוז46

New member
רק על קצה המזלג

רצוי מאוד לפעול, להורדת קולוסטרול, עם תזונאי מהתחום שאתה מתחבר אליו ( סיני, נטרופת, הרבליסת, וכו') בשינויי הרגלי חיים ותזונה בעיקר אתה עלול לפגוע במערכות בגוף ובספיגת ויטמינים ומינרלים. כי לא מספיק לאכול "בריא" אלה צריך לאכול נכון לגוף שלך בהתאמה אישית. לפעמים הפגיעה ההורמונלית בלתי הפיכה. הגוף יודע לתעתע ולעקוף וללחוץ ו"להסתדר" אם מה שיש, אז בזהירות ותבונה.

עוז46

New member
היעיל ביותר

חפסי בסביבה הקרובה אחד מכת המקויה (יפנים נוצרים אוהדי ישראל). תבקשי יפה יפה, ותאמיני או לא, לאחר שתי דקות של לחיצות שאת רואה כוכבים ה"תרנגול" נעלם. אבל כל מעסה ברמה סבירה יכול לשחרר לך את ה"תרנגול".

למעלה