את השכנים נשמעים נחמדים ומשעשעים! אולי נארגן משלחת פורום להצלת הגשרים? תרגיש טוב- אל תמות!
A adipo New member 28/4/04 #5 את השכנים נשמעים נחמדים ומשעשעים! אולי נארגן משלחת פורום להצלת הגשרים? תרגיש טוב- אל תמות!
פ פרטיקולרית New member 29/4/04 #9 היורשת החוקית!!! צר לי לאכזב את כולם, אבל בתור האחות האמיתית והביולוגית של הגשרים הירושה עוברת קודם כל אלי, אפשר להפסיק עם הרשימות... חוץ מזה שגם אני רוצה להצטרף... בתמורה אני מוכנה להציע את השקדים הנפוחים ואת הגלידה המקולקלת. הפן גם ככה שלי.
היורשת החוקית!!! צר לי לאכזב את כולם, אבל בתור האחות האמיתית והביולוגית של הגשרים הירושה עוברת קודם כל אלי, אפשר להפסיק עם הרשימות... חוץ מזה שגם אני רוצה להצטרף... בתמורה אני מוכנה להציע את השקדים הנפוחים ואת הגלידה המקולקלת. הפן גם ככה שלי.
מ מאי יולי New member 29/4/04 #25 ../images/Emo6.gif...הפן כבר תפוס ../images/Emo11.gif ע"י אנשים עם שיער
D dana2909 New member 29/4/04 #20 אני בכלל לא מבינה למה לא הזמנת אותם אליך? אם כבר אתה חולה, זה יפה ככה לשמור את כל המיקרובים לעצמך? מה עם לשתף? להתחלק?? ושלא ישכחו להוסיף אותנו לצוואה שלהם גם...
אני בכלל לא מבינה למה לא הזמנת אותם אליך? אם כבר אתה חולה, זה יפה ככה לשמור את כל המיקרובים לעצמך? מה עם לשתף? להתחלק?? ושלא ישכחו להוסיף אותנו לצוואה שלהם גם...
מ מאי יולי New member 29/4/04 #28 שלי, שמעת על שיוך נכסים? זה הולך טוב עכשיו בקיבוצים. ואת לא אמורה להיות בדרך לחרמון או משהו?
א אני גשרים לכל מיליך New member 30/4/04 #30 חחח ../images/Emo6.gif החלטתי. כל רכושי ימכר. כל הכסף יופקד בחשבון הבנק של אפי והיא תפריש משכורות למנהלות הפורום!!! את הפן אני אשבור לשניים ואחלק....
חחח ../images/Emo6.gif החלטתי. כל רכושי ימכר. כל הכסף יופקד בחשבון הבנק של אפי והיא תפריש משכורות למנהלות הפורום!!! את הפן אני אשבור לשניים ואחלק....