צוואה

D o r o t h y

New member
אם תלך

מי יחבק אותי ככה

גנגי

New member
שתי תגובות במכה אחת (זבנג!)

ראשית, אני שמחה לשמוע שלא רק אני לא לוקחת לעולם אנטיביוטיקה. ושנית, אני חייבת לספר לך איך פעם, כשהייתי טבעונית אדוקה, היה אחד המרפאים הטבעוניים הידועים ביותר, לא אזכיר את שמו (שגם ככה אני מערבת מותא בבדיחותא, ולפחות את הכבוד אשאיר לבר מינן), שהיה באותה עת יו"ר אגודת הצמחונים והטבעונים בארץ, ומה לעשות, חלה המסכן. אלא משנצטרך להם לרופאים ימ"ש, סירב לשעות לעצתם ולא נטל האנטיביוטיקין שרשמו לו, ונפח נשמתו. אני חייבת לספר שהרבה שנים צחקתי מהסיפור הזה, ועד היום כשאני נזכרת בזה אני צוחקת מאוד. אז מה? אתה לוקח אנטיביוטיקה או לא?

shellyland

New member
ילד, תודה באמת:

נכון שחלית רק בשביל לחזור עוד קצת לאמא? אני, לעומת זאת, עושה כל בשיכולתי להדוף את אמא, שנורא מעצבנת. וגם את אחותי, שאמרה "אז אולי תקחי אנטיביוטיקה ליתר בטחון, שלא תדביקי לי את הילדות?" בינתיים, שיטת הטיפול כוללת הרבה ויטמים סי, מיץ תפוזים סחוטרי (אח, כמה שכל היה לי כשקניתי את המסחטה החשמלית!), תה עם דבש ולימון וחביתה עם שמן-זית ושום. אם ידרשו אמצעים קיצוניים אלך על בצל עם דבש. חוצמזה, קמתי בקושי מהמיטה והלכתי (סופסוף) לפנות את האיכסה מהמקרר. האיכסה היה פעם אוכל, אבל כבר שלושה ימים הוא סגור בתוך מקרר מקולקל. זה מגעיל. זה כבד. ארבע פעמיים ירדתי לזבל ועליתי בחזרה, תוכדי סחרחורת. מי אמר רחמים עצמיים ולא קיבל? החדשות הטובות הן שסגרתי עם גיסי שהוא נוסע איתי היום צפון ואמא שלי נוסעת עם אחותי והבנות. גם החברה תהיה פחות מלחיצה וגם, אם אתעייף, הוא ינהג במקומי ואני ארדם. ועכשיו, שאלה: אמא שלי אומרת שהשותפות שלי צריכות להשתתף בתיקון של המקרר. עופר אומר שעדיף לקנות מקרר יד שנייה ב-500 ש"ח. אני לא במצב בו אני מסוגלת להחליט החלטות. מה דעתכם?

shellyland

New member
הבעייה זה לא התיקון אלא החלק.

בדקתי עם השרות של אמפא. אותו סכום. אני אתקשר אליך מהדרך.

זה מפני שאנחנו כל הזמן מתנקשים

עכשיו יהיו לי הוכחות שהילדים באמת שלי.... מה יש לך? לא, לא התכוונתי, איפה כואב, התכוונתי מה יש לך? שליקאסל, שלימוביל, כמה כסף בבנק? חסכונות? מניות? אני תוהה אולי כדאי למסד את היחסים בינינו... אני אהיה אלמנך? נורא יפה לי שחור...

גמני

לא לוקח אנטיביטיקה. גם לא כדורים להורדת חום. במצבים כנל אני לוקח הרבה ויטמין סי, פרוטק, תה עם לימון, וישן הרבה. בדרך כלל זה מחסל את הפולשים תוך יום.

shellyland

New member
גמני לא.

בכלל, אני לא לוקחת אף פעם תרופות, מלבד כשיש לי כאבי מחזור (שם תקפים חוקים אחרים).

אם לוקחים תאנה מיובשת

חותכים אותה לחתיכות וחולטים (התאנה חלטה פגיה), שותים ואז הולכים לישון, קמים בבוקר כמו חדש.

צוואה

חברים יקרים אני כותב ברגעים אלה את הצוואה שלי ומחלק רכוש אז תהיתי אם מישהו רוצה משהו מעזבוני... אוווף אני כל-כך חולה וזאת הפעם הראשונה שאני חולה מחוץ לבית ודווקא כשאמא הציעה שאני אבוא הביתה לחג אמרתי לה "מה פתאום, כולה קצת חום, שטויות..." איזה שטויות? אני על ערש דווי. הגרון כואב בגלל הדלקת, השקדים נפוחים, אין לי קול, יש לי חום די גבוה, אני לא ישן ולא מסוגל לאכול אז אני גם מת מרעב ובדיוק עכשיו התקלקל המקפיא והמקרר בעקבותיו אז הגלידה מקולקלת, הארטיקים נמסו, המעדני חלב קפאו, אני כולי מרגיש אומלל והבית מוצף מים שנוזלים מהמקרר. אה, כן, וכל כל כל הכלים בכיור כי אין לי כוח לשטוף אותם. אבל אני חייב כי נגמרו לי הכוסות לתה. ונכנס לי יתוש הביתה. אוף. ודווקא עכשיו כשאני גוסס קרה משהו נורא מצחיק. מאז שעברתי לקיבוץ אני מקפיד להיות מאוד חביב לשכני החדשים שמכירים אלה את אלה בערך מגיל 0 ואותי לא. כשאני רואה מי מהם אני מיד אומר "בוקר טוב שכן" או "ערב טוב שכן" וזה מצליח לשעשע אותי (ואותם) בכל פעם מחדש. הקשר בינינו (בינינו= אני מול כל השכנים) הסתכם בזה למעט פעם אחת ממש בימי הראשונים שהתבקשתי לנדב חלב ופעם אחת, ממש לפני שבוע, שהתבקשתי לנדב סיגריות (חבל שלא נידבתי את כל הקופסה, עכשיו היה כואב לי פחות הגרון). אתמול בערב בעודי עם 39 חום. טוק טוק טוק. השכנים קפצו לביקור נימוסי לעהביר איתי את החג... השיער שלי מגיע לארבעה מטר אם אני לא מסתרק אחרי החפיפה וזה כולל גם לרוחב. כולי מזיע מהחום. עיניים נפוחות וגם גרון. שלא נדבר על הגרדרובה... כולי מסטול מחום ועייפות והם מנסים לתקשר איתי ואני אפילו לא מכניס אותם, העומדים בפתח... בשלב מסויים הם הבינו מה מצבי ("לא שמנו לב לפי השיער, אנחנו קיבוצניקים", קרעו אותי מצחוק) והלכו. כל היום חשבתי שצריך בהזדמנות לזהות מי אלה היו ולהזמין אותם לבירה. והיום... טוק טוק טוק "יש לך אבקת שוקו" אני (בפנטומימה): "בטח" הם: "נו יאללה, בוא אלינו". אני (בלחישה): "אני לא חושב שכדאי במצבי" ככה פספסתי עוד הזדמנות להתחבר עם השכנים החדשים שלי. וכן, עכשיו כולם יודעים איך אני נראה בלי פן. דיווה בסדר גודל שלי כבר מזמן היתה מתאבדת בגלל דבר כזה. טוק טוק טוק הם: אתה בטוח שאתה לא רוצה לבוא? אני (במבט של פודל גוסס): "אני אוריש לכם את השוקולית בצוואה". אז מה שנשאר לכם זה בעיקר אוטו-חשבונבנק-שירים שכתבתי (כולל זכויות יוצרים)-המון בגדים-מכשיר פן-גלידה מקולקלת-ואת השכנים שלי... מי רוצה מה?

shellyland

New member
יש לי חום ../images/Emo122.gif

38.8. וקר לי. וכואב לי הגרון. והצוואר. והראש. והאף. והבטן. והעיניים. והשפתיים שלי יבשות. והמקרר שלי חולה ואמא שלי רעה ומחר אני צריכה לנהוג עעעעעעעעד החרמון.

בעיקרון שירה ועופר צודקים

תוודאי שאת קונה מקרר שלא עושה בעיות. קחי בחשבון עוד איזה 200-300 שקלים כדי להוביל את המקרר החדש והישן, או שתסכמי עם המוכר שמתחלקים בהובלה. אם המקרר במצב טוב ויש לך טכנאי שאפשר לסמוך עליו, ייתכן שכדאי לתקן. במקרה שלי הטכנאי אמר שכדאי לתקן את המקרר כי הוא במצב טוב, הוא תיקן את המקרר ב-250 שח ואני לא מצטער על זה. (אצלי זה גם ממש בעייה להעביר מקרר דרך הדלת של המטבח).

n k

New member
זה מפני שאתם כל הזמן מתנקשים?

האם גם אפי עלולה לחלות מרוב התנקשויות?

resputin

New member
גלידה מקולקלת.

בהחלט, גלידה מקולקלת. ואולי איזה שיח קצר עם העברי.

גנגי

New member
השכנים

נשמעים בסדר, אבל אני רוצה דווקא את השקדים. למזכרת.

למעלה