צוואה ומס שבח

מצב
הנושא נעול.

m e r 1

New member
צוואה ומס שבח

צוואה ומס שבח
יש לי שאלה בנוגע להכנת צוואה בהקשר לכתבה בעיתון "ממון" על חשיבותן של צוואות. הוריי בני 60+, והם בעלי משק במושב. האם צוואה תפטור אותי כיורשת בעת מכירת המשק ממס שבח? ומדוע, כפי שצויין בכתבה, כדאי להוריש בצוואה את המשק רק לבן אחד ממשיך ולהסדיר באמצעות הסכם, פיצוי כספי לאחים הנוספים?

משה אחר

New member
היוועצי במומחה למיסוי מקרקעין

צוואה ומס שבח
יש לי שאלה בנוגע להכנת צוואה בהקשר לכתבה בעיתון "ממון" על חשיבותן של צוואות. הוריי בני 60+, והם בעלי משק במושב. האם צוואה תפטור אותי כיורשת בעת מכירת המשק ממס שבח? ומדוע, כפי שצויין בכתבה, כדאי להוריש בצוואה את המשק רק לבן אחד ממשיך ולהסדיר באמצעות הסכם, פיצוי כספי לאחים הנוספים?
היוועצי במומחה למיסוי מקרקעין
מיסוי מקרקעין הינו אחת הסוגיות המורכבות שיש. אשר להורשה ליורש אחר ממשיך ומתן תמורה כספית לאחרים. הדבר נובע בין היתר מתכנון לניצול של מינימליסטי של "פטורים" ממסוי הקבועים בחוק.

בעלי משק והעברה לילדים

צוואה ומס שבח
בעלי משק והעברה לילדים
1. התשובה שלילית. תכנון מס יוכל אולי לסייע לך. 2. זה נכון בעיקרון, אבל מצריך בדיקה של כלל הזכויות "הצמודות" למשק. הנושא של הורשת/העברת משק כאשר יש יותר מילד אחד, הוא נושא מורכב, המצריך התיעצות עם עו"ד העוסק בתחום. "פעולה עצמית" עלולה לעלות לכם ביוקר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה